0.3 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Gūsti iedvesmu: 15 leģendārās aktrises Odrijas Hepbernas citāti

 
Foto: Suitcasemag.com

Odrija bija pazīstama kā izsmalcināta sieviete. Tāpēc daudzi cilvēki nevilcinoties ieklausījās viņas vārdos. Arī tu vari gūt iedvesmu un padomu, izlasot kādu no viņas citātiem:

-„Ja tev būs nepiešama palīdzīga roka, zini – tev tā ir – tavējā. Kad tu kļūsi vecāka, tu sapratīsi, ka tev ir divas rokas: viena, lai palīdzētu sev, un otra, lai palīdzētu citiem.”

-„Sievietes skaistumam ir jāpārādās viņas acīs. Tās ir durvis uz viņas sirdi. Tā vieta, kur mājo mīlestība.”

-„Asaras var nozīmēt vairāk nekā smaids. Jo smaidām mēs gandrīz visiem, bet raudām tikai to dēļ, ko mīlam.”

-„Seksualitāte – tas ir kaut kas, kas slēpjas sievietes iekšienē.”

-„Dievinu cilvēkus, kas liek man smieties. Es patiesi uzskatu, ka smiekli ir tas, ko es mīlu vairāk par visu. Tie ārstē daudz slimību. Iespējams, ka tas ir galvenais, kas cilvēkam ir.”

-„Es lepojos, ka darīju to, kas sniedz baudījumu, rada skaistumu, raisa līdzjūtību un, pats galvenais, miljoniem cilvēku sniedz iespēju atpūsties no mūsu skarbās pasaules.”

-„Man nav vajadzīga gulta, lai pierādītu savu seksualitāti. Es varu būt seksīga, arī plūcot no koka ābolus, vai stāvot ārā, lietū.”

-„Dzīvot ir kā skriet cauri muzejam. Un tikai pēc tam tu sāc tā pa īstam apzināties, ko redzēji. Domāt par to, pierakstīt un atcerēties. Jo tā ir, ka uztvert un saprast visu reizē nav iespējams.”

-„Sievietes skaistums kļūst lielāks līdz ar viņas vecumu.”

-„Es ticu manikīram, izaicinošam apģērbam, tam, ka arī atpūtas brīžos ir jābūt ieveidotiem matiem un uzkrāsotām lūpām. Es ticu rozā krāsai un tam, ka laimīgas sievietes ir pašas skaistākās. Es ticu, ka labākais līdzeklis kaloriju dedzināšanai ir smiekli. Es ticu, ka rīt būs jauna diena. Un vēl es ticu brīnumiem…”

-„Es nekad negribēju šķirties. Es ciest nevaru to vārdu. Es satrūkstos, kad to dzirdu savā klātbūtnē un par mani. Es tikai vēlējos apprecēties vienreiz un uz visiem laikiem.”

-„Runā, ka mīlestība ir izdevīgs ieguldījums: jo vairāk dod, jo vairāk saņem pretī. Bet patiesībā, mīlestība ir unikāls ieguldījums: jo vairāk dod, jo vairāk dzimst tevī pašā. Ja visi to saprastu, dzīvot būtu vieglāk.”

-„Dod, nozīmē dzīvot. Ja pārstāj dot, tad zūd arī jēga dzīvot.”

-„Mamma man visu mūžu stāstīja, ka cilvēkam ir jābūt noderīgam. Viņa bija pārliecināta, ka dāvāt mīlestību ir daudz svarīgāk nekā to saņemt.”

-„Cilvēkiem vairāk nekā mantām ir nepieciešams tas, ka viņus paņem, salabo, atrod viņiem vietu un piedod. Nekad neko neizmetiet…”

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.