1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Labs manikīrs glābj visu: Vienkārši stila padomi, kuri būtu jāzina katrai sievietei

 

Vienmēr var atgriezties pie melnā

Melnā krāsa modes pasaulē ir kā bībele. Tā ir krāsa no kuras nevajadzētu baidīties. Ja tev tomēr ne pārāk patīk melns apģērbs, izvēlies to vilkt apavu vai apakšveļas formā. Tāpat var izvēlēties mežģīnes, kurām cauri spīd āda.

Ģērbies atbilstoši savam ķermeņa tipam

Tici man, ja tu izvēlēsies apģērbu, kas vislabāk piestāv tavam ķermeņa tipam, tu izskatīsies vislabāk! Visām sievietēm nevar piestāvēt viss. Nezini, kāds ir tava ķermeņa tips? Internetā ir daudz attēlu un testu, kas var palīdzēt.

Liec lietā savus „trumpjus”

Kas tavā ķermenī tev patīk vislabāk? Formīgais dibens? Garās kājas? Pleci? Kakls? Lai arī, kas tas būtu, tev tas ir jāizceļ. Tu noteikti jutīsies pašpārliecinātāka, ja zināsi, ka tava mīļākā ķermeņa daļa izskatās satriecoši. Un, nē, tā nav izrādīšanās. Tā ir sevis mīlēšana un skaistuma apzināšanās!

Ik pa laikam atjauno savu stilu

Tu nevari 20 gadus valkāt viena stila apģērbu un cerēt, ka jutīsies un izskatīsies lieliski. Pat, ja tu modei līdzi neseko, ik pa laikam uzfrišini savu garderobi un stilu.

Labs manikīrs glābj visu

Vienmēr savā ikdienā atlicini laiku nagu sakopšanai. Vienmēr! Pat, ja tev nepatīk lakot (vai varbūt darbs neatļauj), neaizmirsti nagus uzturēt tīrus un skaistā formā. Daudzi cilvēki pirmo iespaidu veido pēc roku apskatīšanas, tāpēc parūpējies, lai par tevi iespaids būtu pozitīvs.

Nopērc sev miesas krāsas apavus

Šie apavi spēj veikt brīnumus! Tās liek sievietes kājām izskatīties garākām un pārāk neraibina kopējo tēlu. Lieliski!

Iegādājies interesantu rokassomiņu

Ja tavs stils ir ļoti vienkāršs un pat pelēks, parūpējies par to, lai akcentus veidotu aksesuāri. Mūsdienās taču ir pieejami tik daudz dažādu krāsu un formu somiņu! Izvēlies sev tīkamāko un manīsi atšķirību.

Šķir tālāk un uzzini vairāk!

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.