7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Saseksas hercogu pāris Harijs un Megana vēlētos bērnus „tuvākajā laikā”

 

View this post on Instagram

Duke and Duchess!

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Nav nekāds noslēpums, ka Megana Mārkla un princis Harijs plāno paplašināt savu jaunizveidoto ģimeni. Vēl pirms kāzām, kas notika maijā, pāris atklāti runāja par saviem plāniem, kas attiecas uz bērniem. Taču, acīmredzot, pēc kāzām viņu vēlme un pārliecība ir kļuvusi tikai spēcīgāka.

„Pašlaik bērni noteikti ir viena no viņu prioritātēm”, pārim pietuvināta persona atklāja izdevumam „Us Weekly”. Megana un Harijs „vēlas veidot ģimeni tūlīt pat, un viņi mēģinās, līdz ko varēs”. Taču persona atdzīst, ka nebrīnīsies, ja pāris nolems nedaudz nogaidīt, sakarā ar „trako skrējienu pēc kāzām”. Viņiem pašlaik pietiek darbu, taču viņi labi zina, ka tad, kad brīdis būs piemērots, viņi to izmantos. Viņi būs lieliski vecāki.

Meganas mamma Dorija priecātos par mazbērniem. Viņa vēlētos kļūt par vecmāmiņu līdz šim laikam nākamajā gadā.

Saseksas hercogiene deva mājienu par to, ka vēlas bērnus jau martā, kad apmeklēja publisku pasākumu kopā ar Hariju. Norādot uz galdu, uz kura atradās dažādi bērniem paredzēti produkti, viņa teica: „Es esmu pārliecināta, ka drīzumā mums vajadzēs visu no šī.”

Savukārt pagājušā gada novembrī, kad viņi paziņoja par savu saderināšanos un kad viņiem uzdeva jautājumu par bērniem, Harijs atbildēja apstiprinoši. Viņš teica, ka „soļi ir jāsper pa vienam un cerams, ka drīzumā mums būs ģimene”. Megana apstiprinoši pamāja ar galvu.

Vai tev interesētu redzēt jaunos karaliskās ģimenes bērniņus? Raksti komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.