8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Atbalsti pasaules futbola zvaigznes fanu teltī!

 
Attēls: Publicitātes

Pašā vasaras plaukumā – no 14. jūnija līdz 15. jūlijam – astoņās Krievijas Federācijas pilsētās norisināsies FIFA Pasaules kauss futbolā. Nozīmīgāko pasaules futbola turnīru, kas šogad norisināsies jau 21. reizi, klātienē un attālināti vēros tūkstošiem fanu ne tikai visā pasaulē, bet arī Latvijā. Par godu lielākajam sporta notikumam pasaulē jau piekto reizi galvaspilsētas centrā,laukumā pie Rīgas Kongresu nama, Krišjāņa Valdemāra ielā 5, tiek ierīkota OlyBet futbola fanu telts, kurā ikviens ir aicināts bez maksas vērot turnīru un just līdzi pasaules labākajiem futbolistiem.

“Pasaules kausa sākumu ar nepacietību gaida liela daļa Latvijas iedzīvotāju. Lai līdzi jušanas prieks būtu vēl lielāks, daudz fanu turnīra notikumiem sekos līdzi kopā, un tieši fanu telts ir vislieliskākā vieta, kur to darīt. Tā ne tikai kļuvusi par nozīmīgu punktu Rīgas aktīvo pasākumu sarakstā, bet arī ir kā fanu meka, kur apvienojas tik daudz spilgtu personību, lai izbaudītu kā spēles, tā arī kopīgu līdzi jušanas prieku,” stāsta OlyBet mārketinga un pārdošanas vadītājs Alvis Kindzulis. Viņš norāda, ka šī gada fanu teltī garlaicīgi nebūs nevienam – plašajā notikumu klāstā sev tīkamāko atradīs ikviens futbola fans.

OlyBet futbola fanu teltī tiks rādītas visas turnīra spēles, tai skaitā arī Krievijas futbola izlases spēles, kas tradicionāli piesaista daudzu telts apmeklētāju uzmanību. Spēļu tiešraides un ieraksti tiks translēti uz lieliem TV ekrāniem, pie kuriem būs iespējams pulcēties pat 800 futbola mīļotājiem. Telts viesi varēs ne tikai just līdzi savas iemīļotās futbola komandas startiem, bet arī piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, izbaudīt aukstus dzērienus un uzkodas, piedalīties prognožu spēlē un konkursos, kā arī satikt pašmāju futbola zvaigznes un citus īpašus viesus.

“Esam sarūpējuši dažādas asprātīgas spēles, konkursus un atrakcijas telts apmeklētājiem, notiks galda futbola turnīri ar sporta slavenībām, futbola zibensturnīri uz diviem minifutbola laukumiem pie telts, tai skaitā futbola pamatelementu paraugdemonstrējumi.Kopīgi skatīsimies arī vēsturiskas futbola spēles un atcerēsimies nozīmīgus futbola mirkļus. Faniem būs iespēja satikties ar Latvijas populārākajiem futbolistiem, saņemt autogrāfus un kopīgi uzņemt fotogrāfijas, bet sporta aktivitāšu balvās būs iespēja iegūt fanu atribūtiku, suvenīrus un atbalstītāju sarūpētos pārsteigumus.Vēl nebijusi aktivitāte ir būs balsojums par izteiktāko līdzinieku – klātesošie visu mēnesi varēs balsot par, viņuprāt, izteiktākajiem pasaules futbola superzvaigžņu līdziniekiem, kā arī pieteikt savu dalību līdzinieku konkursā OlyBet sociālajos tīklos. Esam padomājuši arī par mazajiem futbola faniem – visu Pasaules kausa norises laiku, katru sestdienu un svētdienu, visas dienas garumā tiks organizēti bērnu minifutbola turnīri,” stāsta Alvis Kindzulis.

Lielā telts atklāšana norisināsies 15. jūnijā plkst. 19.00 – minifutbola laukumā tiksies šī brīža telpu futbola un klasiskā futbola zvaigznes. Paralēli tam klātesošie varēs novērtēt futbola zvaigžņu līdziniekus un balsot par tiem, kā arī piedalīties dažādās jautrās un sportiskās aktivitātēs, bet plkst. 21.00 visi fani ir aicināti vērot futbola klasiku – spēli starp Spāniju un Portugāli.

 

Autors: DeepWhite 07.06.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.