0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Portāls Dieviete.lv turpina mainīties, uzlabojot rakstu komentēšanas iespējas

 
Attēls: Dieviete.lv ekrānšāviņš

Mēs, sieviešu dzīvesstila portāls Dieviete.lv, priecājamies par ikvienu lasītāju, kurš zem portālā publicētajiem rakstiem atstāj savu komentāru. Tieši tāpēc esam nolēmuši nedaudz mainīt komentēšanas iespējas. Tagad rakstus komentēt varēs ikviens, neatklājot savu identitāti. Viss ir vienkārši – izvēlies savu vārdu, uzraksti komentāru un publicē!

Lasītāji varēs veidot un piedalīties diskusijās pie rakstiem. Komentāri, kas sasniegs noteiktu negatīvu vērtējumu skaitu vai neatbildīs ētikas normām, tiks dzēsti kā diskusijai traucējoši. Ceram, ka šie jauninājumi ļaus mums aktīvāk runāt par aktuālām tēmām, izteikt savu viedokli un lūgt padomus.

Jau rakstījām, ka portāls 2018.gada sākumā ieguva jaunu identitāti (logo). Tagad, lai vēl izteiktāk pārstāvētu mūsu ideju par zināšanu sniegšanu par sievietēm ikdienā aktuālām tēmām  (ģimeni, skaistumkopšanu, uzturu, fitnesu, pašizaugsmi un sevis motivēšanu, radošumu un savstarpējām attiecībām), esam pilnībā mainījuši arī portāla satura koku. Tagad tas ir plašāks, skaidrāks un pārskatāmāks. Atrodi to, kas interesē tieši Tevi!

Esam gatavi uzklausīt Tavus ieteikumus un viedokļus par to, kā vēl uzlabot Dieviete.lv vidi! Raksti komentāros! J

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.