14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Līgo svētku noskaņās: Kā izveidot krāšņu un oriģinālu galvas rotu?

 
Attēls: Publicitātes

Tuvojoties vasaras saulgriežiem, dāmām laiks sākt domāt par pašas darinātām galvas rotām. Viens no veidiem, kā izcelties ar oriģinālu un neatkārtojamu aksesuāru, kurš noteikti nebūs nevienai citai, ir izveidot to pašai pēc saviem ieskatiem.

Ziedu rotu darinātāja un zīmola “LaCrown” dibinātāja Lelde Baņģe pirmssvētku noskaņās dalās ar padomiem, kas ikvienai dāmai palīdzēs izveidot pašai savu galvas rotu. Pirms sievišķīgā aksesuāra veidošanas rūpīgi pārdomā to, kā tava ziedu rota izskatīsies!

Nepieciešamie materiāli: līmes pistole, stīpiņa (pamatne), mākslīgie ziedi, mākslīgie zaļumi, auduma gabaliņš, citi dekori (pēc vēlmes).

Ziedu rotas darināšana:

1.Pirms ziedu rotas veidošanas uz stīpiņas ar līmes pistoli rūpīgi jāuzlīmē kāds materiāls, piemēram, auduma gabaliņš vai mākslīgas zaļas lapiņas, uz kurām tiks piestiprināti ziedi.

Attēls: Publicitātes

2.Izvēlies vietu, kur vēlies līmēt lielākos ziedus un sāc ar lielāko dekoru pielīmēšanu pie pamatnes. Kad tas ir izdarīts, turpini ar mazāko dekoru līmēšanu.

Attēls: Publicitātes

3.Ziedu rotas darināšanas procesā neaizmirsti arī par dažādību! Paralēli ziedu līmēšanai neaizmirsti arī par zaļumiem un citiem dažāda izmēra dekoriem, kas galvas rotu darīs krāšņāku.

Attēls: Publicitātes

4.Nebaidies ziedus un citus dekorus uz stīpiņas līmēt cieši – tā galvas rota izskatīsies bagātīgāka. Kad nepieciešamie dekori ir pielīmēti, tava svētku ziedu rota ir gatava!

Attēls: Publicitātes

 

Ja vēlies apgūt ziedu rotu darināšanu profesionāļu vadībā, un izveidot savu individuālo Saulgriežu aksesuāru bez maksas, tad 14. un 15.jūnijā no plkst. 16:00 interesentiem būs unikāla iespēja apmeklēt “LaCrown” meistarklasi, kura norisināsies tirdzniecības parkā Alfa. Lai nodrošinātu savu dalību jums vēlamajā dienā un laikā, ieteicams iepriekš pieteikties.

 

Autors: Nords Porter Novelli 14.06.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.