9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Atceltas Parisas Hiltones un Krisa Zilka kāzas! (+VIDEO)

 

Parisa Hiltone šajā rudenī bija plānojusi apprecēties ar mīļoto vīrieti, amerikāņu aktieri, Krisu Zilku. Nesen tapis zināms, ka pāris izšķīries. Šobrīd iemesls gan nav zināms, bet ārzemju mediji spekulē, ka Parisa, būdama īsta biznesa sieviete ļoti daudz ceļo, tādēļ viņas aizņemtais grafiks traucējis abu attiecībām.

Pāris bijis pazīstams jau ilgāku laiku, bet savas attiecības uzsāka 2017.gada sākumā. Pāris saderinājies Aspenā, kur abi bija devušies slēpot, tas Parisu ārkārtīgi saviļņojis, jo viņa jau kopš bērnības dodas slēpot un, viņasprāt, bildinājums bijis perfekti izplānots. Viņas vārdiem “romantiskākais mirklis mūžā”. Gredzens ar iespaidīgo briljantu maksājis 2 miljonus dolāru! Joprojām nav zināms, vai aktieris to iegādājies pa saviem līdzekļiem.

Parisa savam bijušajam līgavainim novēl laimi, un viņu šķiršanās neesot bijusi dramatiska. Parisa cer, ka kādu dienu apprecēsies un radīs bērnus, bet šobrīd viņa koncentrējas uz savu karjeru. Savukārt, Kriss no Parisas pieprasa atpakaļ 2 miljonus vērto saderināšanās gredzenu!

Šeit ieskats video, kurš tapis, kad prese uzzināja par pāra gaidāmajās kāzām. Abi mīlnieki izskatās laimīgi. Kā tev šķiet, kas abu attiecībās nogāja greizi?

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.