1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kad tā diena tuvojas… Astoņas lietas, ko būtu jāatceras katrai līgavai

 

girl with flowers by crazy cake on 500px.com

Kāzas ir satraucošs notikums. It īpaši, ja tās ir pašas kāzas. Visi plānošanas darbi, vēlme pēc perfekta iznākuma, apmierinātiem viesiem… Tajā visā ir jāpaspēj arī parūpēties par sevi. Lūk, astoņas svarīgas lietas, ko vērts iegaumēt katrai līgavai:

Sagādā sev kādu našķi. Noteikti kāzu dienā parūpējies par to, lai tavā somiņā būtu kāds našķis un piparmētru dražejas. Tu dienas laikā runāsi ar daudz cilvēkiem, un, iespējams, aizmirsīsi, ka esi cēlusies sešos no rīta un neesi vispār ēdusi. Dražejas tevi izglābs, kad pēc lielas ēšanas vajadzēs atsvaidzināt elpu.

Šampanieti pietaupi ballītei. Nevajadzētu aizrauties ar alkohola lietošanu pirms vakara ballītes. Šampanieša glāze gatavojoties, šampanieša glāze pēc ceremonijas… Tu pat nepamanīsi, cik ātri apreibsi!

„Izmēģini” savu kāzu kleitu. Uzmērīt veikalā ir viens, bet nostaigāt un nodejot tajā visu dienu un nakti ir kaut kas pilnīgi cits. Pirms lielās dienas uzvelc kleitu un pastaigā tajā pāris stundas. Tā tu pie tās „pieradīsi” (it īpaši, ja nekad neesi vilkusi garu kleitu).

Tas pats attiecas uz kurpēm. Nav nekā šausmīgāka kā neievalkātu apavu uzvilkšana kāzu dienā. Tā būs tava lielākā kļūda! It īpaši, ja diena ir karsta…

Paņem līdzi arī ērtu apavu pāri. Pēc ceremonijas un fotogrāfēšanās droši vari iekāpt savās ērtajās, mīļajās zempapēžu laiviņās. Tā ir tava diena, un tev ir jājūtas ērti!

Katrai līgavai vajag plīvuru vai tiāru. Neviens nav pārāk stilīgs, lai vilktu plīvuru vai tiāru. Es to varētu darīt kaut vai tagad!

Atrodi laiku, lai „atjēgtos”. Pārliecinies par to, ka pēc ceremonijas tev un tavam vīram ir privāta telpa/ vieta, kur uz desmit minūtēm noslēpties no visiem apkārtējiem un saprast, kas tikko notika. Tas būs īpašs brīdis!

Izbaudi dienu! Līgavas kāzu dienā ļoti satraucas. Atslābsti un izbaudi savu dienu! Lai viesi paši atrisina savas nenozīmīgās problēmas. Tā ir tava diena, un tāda ir tikai viena!

 

Avots: Cosmopolitan.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.