1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

2018.gada pavasara modes tendences ir klāt! Kas būs aktuāls?

 

Tā kā mēs jau ar vienu kāju kāpjam nākamajā gadā, tad ir skaidrs, ka arī modes pasaule nestāv uz vietas. Patiesībā, kā ziņo sieviešu modes portāls „Harper’s Bazaar”, dizaineri savu vārdu ir jau teikuši un parādījuši modes skatēs. Apskati, kas būs aktuāls, arī tu!

Lavandas sapnis

Vieglais, romantiskais un piezemētais violetās krāsas tonis 2018.gadā būs aktuāls, jo neskaitāmas reizes ir parādījiies 2018.gada pavasara modes skatēs.

Rūtis

Pelēkās un smilšu krāsas rūtainās žaketes un bikses paspēja iekarot sieviešu sirdis jau 2017.gadā, taču arī 2018.gadā tas nezudīs. Aktuāli būs arī rūtaini mēteļi, aksesuāri un pat apavi!

Jaunais trencis

Klasiskais trencis tiek uzlabots dažādos veidos – ar spalvām, citādiem griezumiem, volāniem.

Māksla un mode

Lielisks veids, kā atsvaidzināt garderobi. Multfilmu varoņi, komiksi, gleznas – tas viss būs redzams uz apģērbiem un aksesuāriem.

Jostas somiņa atgriežas

Jau šogad tā mēģināja atgriezties modē, bet daudzi cilvēki bija skeptiski noskaņoti. Nākamgad tā atgriezīsies ar vēl lielāku jaudu.

Bārkstis

Viena no jautrākajām tendencēm atgriežas vēl iespaidīgāka, nekā iepriekš. Glamūrīgas un dramatiskas bārkstis bija redzamas daudzu lielāko modes dizaineru skatēs. Tas jau atkal ir pārķēmis somas, svārkus un topus.

60to gadu ziedu raksti

Nē, nē, tās nebūs omīšu kleitas un blūzes. Tās valkās visi! Pameklē omes skapī, varbūt atradīsi īstu pērli un uz veikalu pat nebūs jādodas.

Sporta apģērbs

Kāpēc gan neapvienot augstāko modi un sportu? Dizaineri to ir paveikuši, bet, vai sabiedrība to pieņems? To rādīs laiks.

Plēve

Caurredzams lietus mētelis nākamgad būs viens no stilīgākajiem apģērba gabaliem.

Tumšs džinss
Liec malā savus gaiši zilos džinsus un dodies meklēt tumšus, „netīrus” un pat nedaudz pabalējušus džinsus, svārkus, kleitu vai kreklu.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.