4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

6 paņēmieni, lai pamostos labā garastāvoklī

 

Daudzi no mums nav priecīgi rītos, kuros jāmostas agri un jādodas uz darbu, jo liela daļa cilvēku nav radīti agriem rītiem un par savu palīgu izvēlas kafiju, bet tomēr ir arī citi paņēmieni, kuri var tev palīdzēt labāk un pozitīvāk pamosties.

1. Ja no rītiem ceri, ka saule neiespīdēs tavā gultas pusē un, ka neesi aizmirsusi aizvērt ciet žalūzijas, tad iegādājies acu masku.

2. Noskaties kādu labu filmu vai ķeries klāt kādai aizraujošai grāmatai. Pat, ja tava diena nebūs izdevusies, tas garantēs pozitīvāku skatu uz rītdienu.

3. Lai labāk izgulētos, tev nevajadzētu gulēt uz sāniem vai vēdera, labāk ir gulēt taisnā pozā uz muguras. No rītiem, kad esi pamodusies, obligāti izstaipies, tavs ķermenis būs tev pateicīgs! Un tava asinsrites sistēma būs pilnībā gatava jaunai dienai!

4. Kad pamosties, tad izdzer divas krūzes ūdens, jo pēc miega ķermenim ūdens ir ļoti nepieciešams. Tas var būt grūts ieradums, bet noteikti liks tev justies labāk.

5. Ja jūti, ka rītos tev ir grūti visu paspēt un pat mēdz ko aizmirst izdarīt, tad vislabāk ir pamosties kādas 15-20 minūtes agrāk kā parasti, jo var jau būt, ka tev patīk no rīta steigties, lai ilgāk pagulētu, bet labāk no rīta neizjust šādu lieku stresu.

6. Sāc vingrot! Tam nav jābūt ilgi, tu vari vingrot tikai 20-30 minūtes, bet piekopjot to ikdienā, tu jutīsies enerģiskāka un tik ātri nenogursi.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.