1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pazīmes, kuras liecina par meliem!

 

Ikdienā iespējams nonākt saskarsmē ar cilvēkiem, kuri tev nemitīgi melo. Dažreiz šie cilvēki tiek pieķerti savos melos, bet citreiz viņi tā arī netiek pieķerti. Lielākoties cilvēki melo, lai gūtu sev kādu labumu, atstātu labu iespaidu, vai dabūtu, piemēram, labāku darba pozīciju.

Kā zināt vai tev melo? Šeit ir 7 fakti, kuri liecina par meli:

1.Meļi, nekad neskatās acīs

Ļoti reti ar šiem cilvēkiem ir iespējams izveidot acu kontaktu. Tas tā ir tāpēc, ka cilvēks melojot baidās, ka otrs to varētu redzēt.

2. Viņi nervozē tavā klātbūtnē

Meļiem ļoti nepatīk kontakts ar apkārtējiem, jo viņi dzīvo nemitīgās bailēs, ka šos melus varētu atklāt. Meļi neizrāda daudz emociju. Nemitīgi izskatās, ka viņus kas ļoti uztrauc. Meļi mēdz nesmaidīt tik daudz kā cilvēki, kas dzīvo ētiski un pasaka patiesību, vienalga kādas vēlāk būs sekas. Melošana uzliek milzīgu spriedzi un pamatīgi grauž sirdsapziņu!

3. Kad viņi tev ko stāsta tu pamani, ka stāsta laikā mainās daži fakti

Kad dzirdi meli runājam, tu intuitīvi jūti, ka stāsti ir pārlieku izgreznoti un safabricēti.

4. Jūsu sarunās bieži tiek nomainīti temati

Jūs runājat par kādu tematu un pēkšņi, kad uzdod kādu jautājumu tiek nomainīta tēma, ja šādi notiek bieži, tad tas var liecināt par meliem.

5. Meļi ir ļoti tramīgi

Kad runājaties, tad tavs sarunu biedrs knibina pirkstus, virpina matu šķipsnas vai daudz spaida telefonu, tas ir vēl viens meļa paņēmiens, lai izvairītos no kontakta.

6. Meļi paliek dusmīgi, ja daudz uzdodat jautājumus

Ja tavs sarunu biedrs ne tikai nomaina tematu, bet pamatīgi aizviltas, tad tas ir pavisam droši, ka kaut kas šajā sarunā nav tīrs.

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.