8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

8 pazīmes, ka viņš tevi mīl

 

 

Vai esi domājusi, kā zināt, ka viņš patiesi tevi mīl? Šeit ir pazīmes, kuras noteikti liecina par to, ka rūpi savam partnerim.

  1. Viņam rūp citi cilvēki tavā dzīvē (draugi, ģimene, radinieki). Viņš zin, ka tev šie cilvēki daudz nozīmē, tādēļ viņš dod tiem vietu arī savā dzīvē. Viņš šo cilvēku klātbūtnē nejūtās neērti un vienmēr tevi uzklausa, kad stāsti par viņiem.
  2. Viņš lepojas ar jūsu kopīgajiem sasniegumiem, piemēram, jauns dzīvoklis vai labāk apmaksāts darbs viņā rada lepnumu, ka kopā esat to paveikuši!
  3. Viņš nebaidās būt emocionāls. Jūs vienmēr varat aprunāties, viņš tev uzticas un jūsu starpā nav noslēpumu. Jūs varat vienkārši un viegli izrunāties.
  4. Viņš pielāgojas, lai tu būtu laimīga. Viņš ir gatavs izkāpt no savas komforta zonas un kopā doties jaunos, iespējams, ka ekstrēmos piedzīvojumos.
  5. Viņš tevi cenšas pasargāt. Tavam vīrietim ir svarīgi, ka laicīgi ierodies mājās, ka pārvietojies droši. Viņš tavās ikdienas gaitās piezvana vai uzraksta, ne tikai jautājot par to kāda ir tava diena, bet arī apvaicājoties kad tevi var gaidīt mājās.
  6. Viņš tev izrāda savu uzmanību. Ja tu ko pasaki vai izdari, tad tas tiek pamanīts. Viņš tevi neignorē un respektē!
  7. Viņš tev atgādina, cik esi skaista. Iespējams, ka šis liekas sīkums, bet viņš patiesi cenšas, lai liktu tev justies, kā viņa karalienei.
  8. Viņš neuzspiež tuvību. Jūsu attiecības ir harmonijā. Ja jūties nomākta vai neesi noskaņota tuvībai, tad viņš to respektē, piemēram, uzvāra tev tēju un ļauj mierīgi iemigt.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.