1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

10 sievietei nepieciešamas lietas

 

Aizraušanās un hobiji. Pat, ja tu mīli savu darbu, pārliecinies par to, ka arī viss pārējais, ko tu dari, ļauj tev justices labi. Katram no mums ik pa laikam ir no visa jāatpūšas, un tev ir jābūt tādam veidam. Kāds sporta veids, rokdarbi, ceļojumi…

Mīļš darbs. Dzīve ir pārāk īsa, lai to izniekotu. Nauda ir svarīga, bet, ja tu ienīsti savu darbu, tad noteikti laimīga nebūsi. Pat tad, ja blakus būs mīļotais vīrietis. Tev ir jābūt darbam, uz kuru vēlies iet.

Pašpietiekamība. Daudz kas kļūst vieglāks, ja tev ir kāds cilvēks blakus, bet nav nekā iedvesmojošāka kā apziņa, ka tu visu vari paveikt pati. Pašpietiekamība atnāk ar laiku, bet tiklīdz tā ir, tu vairs nespēj pilnībā būt atkarīga no kāda cita.

Finansiālā neatkarība. Ir tā foršā sajūta, ka tu par visu vari samaksāt pati, un pirkt visu, ko vēlies.

Īsti draugi. Nav svarīgs draugu draudzums, bet gan to kvalitāte. Pat neatkarīgākajiem cilvēkiem ir nepieciešams viens vai divi draugi, uz kuriem var jebkurā brīdī un situācijā paļauties. Ja tev ir tādi cilvēki, tad tavam ģimenes vai attiecību stāvoklim nav nozīmes.

Savas vērtības apzināšanās. Kad tu zini, kā esi vērta, tu nekad nepiekritīsi kaut kam mazākam. Ir nepieciešams daudz laika un pūļu, lai saprastu, cik ļoti tev sevi ir jānovērtē un jāciena. Savas vērtības apzināšanās – tā ir garantija, ka gan dzīvē, gan mīlestībā tu saņemsi tikai to, ko vēlies un esi pelnījusi.

Kaut kas, kas tevi motivē. Kaut kas, kas liek tev būt labākai. Tas var būt darbs, sports, sociālā dzīve vai labdarība. Citreiz motivāciju atrast ir grūti, bet tas ir jādara, citādāk mēs paliekam uz vietas.

Rūpes par sevi. Tev nav jābūt fitnesa guru. Tev ir tikai viens ķermenis, un tev ir jāved tāds dzīvesveids, lai tas funkcionētu pēc iespējas labāk. Esi vesela un laimīga!

Laimes izjūta, kura nav atkarīga no tava attiecību statusa. Vieni cilvēki mīl būt attiecībās, citi labprāt visu mūžu dzīvotu vieni. Bet viena lieta ir atzīt, ka tev labāk patīk būt attiecībās, bet otra – kad viss tavs emocionālais stāvoklis ir atkarīgs tikai no viena cilvēka. Kad tu spēj atrast daudz citu laimes un prieka avotu, tad mīļotais cilvēks tajā visā ir tikai jauks papildinājums.

Īsta mīlestība pret sevi. Pēdējais iemesls, lai būtu attiecībās ir tāpēc, ka tev trūkst mīlestības rpet sevi un dzīvi. Mīlestība pret sevi ir pati svarīgākā, un tev ir jāiemācās tā iegūt citos veidos, nevis no otra cilvēka.

Autors: Dieviete.lv

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.