19 C
Rīga
ceturtdien, 2 maijs, 2024

Kāpēc laimīgu sieviešu vēlēšanās vienmēr piepildās?

 

udivit

Ja jūs gribat pievilināt vēlamo savai dzīvei, tad saskaņā ar Atbilstības likumu jums kā emocionāli, tā arī enerģētiski ir jāatbilst savām vēlmēm, lai tās varētu kļūt par jūsu realitātes daļu. Tad Pievilkšanās likums izdarīs savu darbu. Bet Pievilkšanās likums jums nekad nespēs dot jums to kas pilnībā neatbilst jūsu tagadējam emocionālajam stāvoklim, jo tas ir pretrunā ar Radīšanas principiem.

Ja jūs visu laiku esat neapmierināta ar sevi, ar savu dzīvi, ar savu partneri, attiecībām, vai to neesamību, un pie tam, piemēram, veidojat jaunas attiecības, lai sajustos labāk, tad jūs nekad nebūsiet laimīga. Tieši otrādi, jaunās attiecības tikai pastiprinās jūsu emocionālo diskomfortu, līdzīgi kā optiskā lēca.

Visums nespēs nodrošināt jums satikšanos laimīgu un harmonisku cilvēku, ja jūs pati tā nejutīsieties. Neskatoties uz to, ko jūs darāt, vai runājat, Pievilkšanās likums sarūpēs jums satikšanos ar to, kurš dotajā brīdī būs līdzīgs jums. Ko jūs izstarojat, to arī saņemat.

Sievietei, kura sapņo par laimīgas ģimenes veidošanu, no sākuma ir jāveido laimīgu pašai sevi- kā pamatu savām nākotnes attiecībām, tad viņa spēs pievilkt pilnvērtīgu  partneri kopdzīves veidošanai. Bet, ja partneris jau ir, bet attiecībās ar viņu neveicas? Tad arī, vispirms nāksies tikt galā ar sevi un no šī harmoniskā dvēseles stāvokļa veidot harmoniskas attiecības, ienesot tajās to, ar ko pati esi piepildīta. Bet no tā, ar ko tieši jūs esiet piepildītas, no tā būs atkarīgs noskaņojums jūsu mājā.

Tāpēc, mīļās sievietes, esat laimīgas un jūsu vēlēšanās sāks piepildīties!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.