Sastāvdaļas :
– 170 g mīksta sviesta
– 315 grami pūdercukura
– 6 olu baltumi
– 2 tējkarotes vaniļas
– 2 ēdamkarotes citrona sulas
– 185 g miltu
Krēmam:
– 1 glāze trekna salda krējuma
– 150 g šokolādes
Lasi vēl: |
Siera kūka ar karamelizētiem āboliem! Gardi! |
”Zemeņu deserti bez cepšanas” 10. recepte (Suflē torte ”Zemenes un halva”) |
Atbildes uz mūžīgo jautājumu: Kā paātrināt vielmaiņu? |
Pagatavošana:
1) Sakult sviestu kopā ar pūdercukuru
2) Pievienot olu baltumus, vaniļu un citrona sulu – rūpīgi sakult visu kopā
3) Pievienot miltus un kult vēl 1 minūti
4) Ielikt mīklu konditorejas maisiņā
5) Cepešpannu pārklāt ar cepamo papīru
6) Izmantojot konditorejas maisiņu izspiest mīklu uz cepešpannas 3 cm garumā
7) ielikt cepeškrāsnī uz 10 minūtēm 180 grādos
8) Izņemt no krāsns un atdzesēt
9) Sagatavot šokolādes krēmu: uzkarsēt saldo krējumu katliņā uz mazas uguns,
pievienot šokolādi un maisīt līdz iznāk viendabīga masa
10) Nedaudz atdzesēt
11) Sasmērēt vienu cepumu ar krēmu un pārklāt ar otru cepumu, ļaut atdzist.
Labu apetīti!