8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Mazs špikeris pēdējā brīža dāvanām

 

podarok01

Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki, un līdz ar to palielinās stress tiem, kas vēl nav paspējuši iegādāties dāvanas saviem mīļajiem. Ikvienam gribas sagādāt prieku saviem tuviniekiem, taču dāvanu izvēle nebūt nav tas vieglākais process, jo veikalu plauktos visa kā ir tik daudz, ka acis žilbst.

Sevišķi grūti ir izvēlēties dāvanu savam mīļotajam cilvēkam, jo, lai cik labi mēs pazītu savu otro pusīti, negribas kļūdīties dāvanas izvēlē. Lai kaut nedaudz atvieglotu šo uzdevumu, interneta iepirkšanās kluba Stilago.lv pārstāve Katrīna Dorošenoka sniedz ieskatu, ko tad cilvēki šajās dienās visbiežāk iegādājas.

Sievietes vienmēr priecājas par kvalitatīvu kosmētiku vai savām iecienītākajām smaržām. Nav būtiski, ka vannas istabas plaukti vai spoguļgaldiņš jau liecas no losjoniem, smaržām, ķermeņa sviestiem un maskām, – par kvalitatīvu kosmētiku sievietes jūsmo vienmēr!

Ja tomēr Tev liekas, ka šai sievietei kosmētikas tiešām ir pārāk daudz, tad izvēlies kādu siltu šalli vai stilīgu cepuri, jo sievietes taču salst gandrīz vienmēr! Izvēloties šos aksesuārus, noteikti ņem vērā dāvanas saņēmējas gaumi un ikdienas stilu. Ja vēlies pārsteigt ar ko īpaši modernu, tad ņem vērā, ka šosezon modē ir vienkrāsainas vai rūtainas šalles, kā arī šalles ar melnbaltu rakstu. Ja izvēlies dāvināt cepuri, tad īpaši aktuālas šogad ir krāšņas platmales.

Savai otrajai pusītei mīļa un nedaudz pikanta dāvana noteikti būs grezna veļa vai naktsveļa. Taču, ja vēlies palutināt savu mammu, omīti vai kolēģi, vari izvēlēties omulīgu un siltu halātu, kas sasildīs drēgnajos ziemas vakaros.

Ja dāvanas saņēmējs ir īsts gurmāns, tad izvēlies kāda ekskluzīva zīmola saldumus vai ekskluzīvus pārtikas produktus – prieks būs gan dāvanas saņemšanas, gan nobaudīšanas brīdī!

Lai gan vīrieši nereti sievietēm pārmet apmātību ar kosmētiskajiem līdzekļiem, tomēr arī vīrieši priecājas saņemt kvalitatīvu kosmētiku. Uzdāvinot vīrietim ko tādu, kam viņš mūždien atsakās tērēt naudu, Tu viņu ļoti patīkami pārsteigsi.

Lasi vēl:
VĪRS PIEDĀVĀJĀS NEDĒĻAS NOGALĒ PIESKATĪT BĒRNUS. SIEVAS ATBILDE PĀRSTEIDZA!
STULBĀKĀ DĀVANA, KĀDU MĀTE IR DĀVINĀJUSI MEITAI DZIMŠANAS DIENĀ!
Ko dāvināt? Katrai horoskopa zīmei sava dāvana

Interesanta un lietderīga dāvana vīrietim būs lietas, kas saistītas ar viņa hobiju. Piemēram, ja vīrietis mīl likt puzles vai lasīt vīriešu žurnālus, tad iepriecini viņu ar kādu jums abiem īpašu puzli, piemēram, bildi no kāzām vai pirmā randiņa. Ja viņš brīvo laiku pavada sportojot, uzdāvini viņam kādu sporta aksesuāru vai piederumu, piemēram, pulsometru vai kādu citu stilīgu gadžetu sportošanai.

Ja Tavs vīrietis ir klasisks un labprātāk valkā uzvalku nekā džinsus ar T-kreklu, tad apročpogas, kaklasaite vai tauriņš būs lieliska dāvana, un tieši tauriņi šogad ir modē visdažādākajās variācijās – zīda, koka, stikla.

Savukārt interesanta dāvana kā sievietēm, tā vīriešiem ir piedzīvojums, kas sagādās lieliskas atmiņas ilgākam laikam. Piemēram, uzdāvinot dāvanu karti braucienam ar kvadracikliem, kopīgam ceļojumam vai kādam citam piedzīvojumam, jautrība un lieliskas atmiņas ir garantētas. Taču, ja šī dāvana šķiet pārāk bezpersoniska, Tu jebkurā brīdī vari dāvanu karti izveidot pats, kas būs daudz personīgāk un mīļāk.

FOCUS.LV
 

1 KOMENTĀRS

  1. Iesaku jebkuram nedāvināt dāvanu karti braucienam ar kvadracikliem, jo pēc neveiksmīga manevra var nesalasīt braucēju. Nosacījums dāvanas novērtēšanai ir B1 kategorijas vadītāja apliecība braukšanai ar kvadriciklu un vismaz 1 sezona nobraukta

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.