2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Padomi, kā prasmīgi un efektīgi saposties svētkiem

 

Uzun-abiyeler-870x560

Gada nogale ir laiks, kad mūsu ikdienas dzīvi aizvien biežāk piepilda dažādi svinīgi pasākumi un greznas ballītes, kas sniedz iespēju ne tikai atpūsties no ikdienas steigas, bet arī krāšņi izcelt savu vizuālo tēlu ar izmeklētiem svētku tērpiem un spilgtiem aksesuāriem.

Lai neapjuktu veikalu plašajā svētku kolekciju piedāvājumā un veiksmīgi atrastu tieši savai gaumei un gaidāmajam pasākumam piemērotu tērpu, iesakām ieklausīties Pietro Filipi Group mazumtirdzniecības vadītāja un zīmola stilista Roberta Martiša vērtīgajos padomos, kas lieti noderēs, pošoties pat visgreznākajām Jaungada ballēm.

1. Kādi ir galvenie stila akcenti, ko šogad noteikti vajadzētu iekļaut svētku sezonas tērpos?

Iesaku izvēlēties metāliskus elementus. Svētku tērpā metāliskie materiāli izskatās satriecoši un vēlāk tos var izmantot arī kā ikdienas apģērba sastāvdaļu. Vīriešiem noteikti iesaku meklēt uzvalku, kas būtu pietiekami uzkrītošs, pamanāms. Ja runājam par sieviešu garderobi, viena no aktuālākajām tendencēm ir cieši pieguļošs bleizers ar spīdīgiem atlokiem.

2. Lūdzu, nosauciet Top 3 svētku krāsas šosezon! Kā iesakāt tās kombinēt?

Mēs mīlam klasiku ar “odziņu”. Top 3 svētku sezonas krāsas ir sarkanā, melnā un metāliski pelēkie toņi. Ja esat pietiekami drosmīga, iesaku tērpties sarkanā no galvas līdz kājām. Kārdinoša kleita sarkanā krāsā vienmēr būs lieliska izvēle, un svētku sezonā šis noteikums ir attiecināms vēl lielākā mērā. Ja nejūtaties gatava sarkanam tērpam, lietojiet šo drosmīgo krāsu mazās devās, piemēram, valkājiet sarkanu jostu vai izvēlieties pamanāmas sarkanas kurpes. Arī melnais vienmēr der, tāpēc meklējiet melnu kleitu ar mežģīnēm vai citām interesantām detaļām. Metāliski pelēkais ir lielisks tonis, kas piestāv ikvienam. Tomēr stila veidošanai ir liela nozīme, tāpēc kombinējiet to ar balto, lai iegūtu svinīgu un svaigu izskatu.

Vīriešiem lieliska izvēle būs zeltītie toņi. Tie vislabāk izskatās nelielos daudzumos, piemēram, kaklasaites vai kabatlakatiņa veidā.

3. Kādi materiāli un faktūras ir visaktuālākie izvēloties tērpu ballīšu sezonai?

Zīds vienmēr izskatās satriecoši un rada patīkamas sajūtas ādai, bet šosezon izmēģiniet ko interesantāku un “ziemīgāku”, piemēram, vilnu. Kurš ir teicis, ka nevaram izskatīties stilīgi un justies silti vienlaikus?

4. Kādi ir jūsu ieteikumi tiem, kuri nevēlas izcelties un meklē minimālisma stilā ieturētas un atturīgākas lietas, tomēr grib izskatīties arī pietiekami svinīgi?

Tad nedrīkst aizmirst par aksesuāriem. Meklējiet dažādas faktūras vai izsmalcinātu leoparda apdruku. Satriecoša izvēle būs clutch soma vai rokassoma ar leoparda elementiem. Tas ir pietiekami spilgti un to var pievienot tēlam, nebaidoties izskatīties pārpucējusies. Noteikti nepārspīlējiet un šo apdruku lietojiet jostās un clutch somās. Vislabāk tā izskatās kombinācijā ar melno vai zelta krāsu.

Vīriešiem klasiska kombinācija, kas nekad neiziet no modes, ir labi piegrieztas bikses un balts krekls. Lai padarītu lietas pikantākas, šo komplektu kombinējiet ar kādu svētku toni (piemēram, zeltīto/sarkano) un vienmēr nepieturieties tikai pie melnām biksēm. Eleganti izskatīsies tumšzilais tonis, kas turklāt ir ļoti aktuāls.

Lasi vēl:
Šī divgadīgā meitenīte ar dauna sindromu ir ļoti populāra bērnu modele
Meitene, kura piedzima bez kājām tagad ir modele , kura iedvesmo visu pasauli
Vērtīgi padomi no modes un stila speciālistes Evelīnas Hromčenko

5. Kuru jūs minētu kā Ziemassvētku sezonas must-have apģērbu/aksesuāru, ko var pielāgot jebkuram pasākumam?

Kleita, kas der kā uzlieta. Vai arī kvalitatīvi juvelierizstrādājumi, ko varat kombinēt ar vienkāršu baltu T-kreklu un džinsiem, vai mazo melno vakarkleitu, dodoties vakariņās.

Runājot par vīriešiem, veste ir pārsteidzošs apģērba gabals, ko valkājot kopā ar vienkāršu, baltu kreklu, iegūsit aktuālu daļēji formālu tēlu un varēsit doties uz ballīti vai jaukām vakariņām.

6. Vai ir kādas ballīšu sezonas “nē” lietas, ko noteikti vajadzētu ņemt vērā?

Galvenais, nebaidieties izkāpt no savas komforta zonas. Svētki ir viens no tiem laika periodiem gadā, kad pat ļoti vēlams paveikt ko neikdienišķu, radošu. Protams, nevajag pārspīlēt, tomēr pošoties svētku pasākumam, centieties atvēlēt šim procesam vairāk laika un izdomas.

7. Kuri ir labākie aksesuāri, ko izvēlēties elegantām vakara izklaidēm/draugu ballītei mājās/ģimenes vakariņām?

Juvelierizstrādājumos kombinējiet zeltu un pērles. Pērles ir nepārspēta klasika un mazliet zelta piešķirs tērpam jaunu vērtību. Tam piemīt vintāžas un vienlaikus mūsdienīguma sajūta, padarot to par perfektu aksesuāru elegantām izklaidēm vai ģimenes vakariņām.

Vīriešiem iesaku izvēlēties zīda kakla lakatu. Kombinējiet to ar uzvalku ballītei vai jauku svīteri ģimenes vakariņām. Meklējiet interesantas krāsu kombinācijas un nebaidieties no apdrukām.

8. Kāds jūsu galvenais ieteikums, pērkot ar modi saistītu dāvanu kādam citam?

Mode un stils ir ļoti subjektīvi un atrast labāko dāvanu ne vienmēr ir viegli, jo jums ne tikai jāņem vērā saņēmēja gaume, bet arī pareizi jāizvēlas izmērs. Tāpēc tas ir gandrīz nereāls uzdevums. Vislabāk to var atrisināt, koncentrējoties uz aksesuāriem vai lieliskiem juvelierizstrādājumiem. Kā dāvanu var izvēlēties stilīgu rokassomu, jauku kaklasaiti vai elegantu šalli.

FOCUS.LV
 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.