6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Ierīces, kas domātas mūsdienīgām sievietēm

 

acermaniak_15782_500x500_0_0

Sekojot līdzi mobilo ierīču jaunākajām aktualitātēm, tu iegūsi noderīgu informāciju par sev tīkamu elektrotehniku, kuru kādu dien tu noteiksi iegādāsies.

Sekošana līdzi mobilo ierīču tendencēm var teikt ir tikpat aktuāla kā modes aktualitāšu pārzināšana.

Tāpēc piedāvājam tev jaunāko ierīču sarakstu, kas tev noteikti iepatiksies!

  • iPhone – stabila vērtība

iPhone_6_PLUS_preview_MG_1875

Vai zini, kas ir līderis viedtālruņu pasaulē? Jā, tas ir iPhone, par šo mobilo telefonu visi runā, lielākā cilvēku daļa vēlas šo telefonu iegūt savā īpašumā. Popularitātes ziņā pagaidām nevienam vēl nav izdevies izkonkurēt iPhone mobilo telefonu. Pērkot Apple, ir tā, ka mēs samaksājam vairāk, tas ir – maksājam par servisu, par to, ka tas ilgāk tiks lietots.

  • Ierīce produktīvam darbam

unnamed

Portatīvais dators Acer Switch 10 E ir līdzīgs planšetei, taču, ja tev jālieto bieži Word un Excel programmas, tad šī ierīce tev noteikti jāiegādājas. To ir ērti pārveidot četrās dažādās ierīcēs ātri un vienkārši. Perfekts apvienojums portatīvā datora produktivitātei un planšetes multimēdiju priekam. Ierīce nemaz nav tik dārga un cilvēki, ir sajūsmā.

  • Kaislīgajiem lasītājiem

e-readers_04

Viena no svarīgākajām iezīmēm, ko e-lasītāji veic ir tas, ka to displejs neizstaro spilgtu gaismu, bet, piemēram, ierastās ierīces displejs izstaro spilgtu gaismu. Tas nozīmē, ja displejs ir pārāk spilgts, tad cilvēka acis nogurst, bet, ja displejs neizstaro daudz gaismu, tad acis nogurst mazāk. Šīs e-grāmatas īpašnieki var aizmirst smagu grāmatu vešanu līdzi ceļojumā.

  • Superkamera Go Pro

BN-ET239_GOPROH_P_20140928195600

Šī kamera ir paredzēta ekstrēmo sporta veidu cienītājiem. Ja tev tuvu pie sirds ir ekstrēmas nodarbes – braukt ar sporta motociklu, lidot ar deltaplānu vai patīk lēkt ar gumiju vai izpletni, tad šī kamera ir tieši tas, kas tev vajadzīgs. Šo kameru vari piestiprināt pie galvas vai pie rokas. Kā arī šo kameru vari savienot ar mobilo telefonu.

  • iPad Air

walts-ipad-4-3

Vidusmēra lietotājam nebūs nekā labāka par iPad. iPad planšetes ir līderis uzbūvētu un funkcionējošu planšetdatoru konkurencē. Šie planšetdatori ir ļoti parocīgi un ērti lietošanā. Noteikti ikviena sieviete ir novērtējusi šo planšeti.

Raksts tapis sadarbībā ar –     1024px-Euronics_logo.svg

Avots: www.passion.ru

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.