Tātad, darba instrukcija:
- Vārām olas, pievienojam sāli (daži dod priekšroku sodai, te viss atkarīgs no pavāra personīgās izvēles). Vārīšanas laiks – 10 minūtes.
- Uzreiz pēc vārīšanas beigām aplejam ar aukstu ūdeni. Ļaujam olām pastāvēt, atdzist.
- Uztaisām olām nelielus caurumiņus gan spicajā, gan apaļajā galā puscentimetra diametrā, var arī mazākus.
- Pieliekam olu pie lūpām un iepūšam tajā atverē, kas atrodas spicajā galā. Ar brīvo roku mēģinām noķert ideāli nolobītu olu otrā galā.
- Turam rokās patiešām tīru produktu un apvalku vienā gabalā.
Paņēmiens būs noderīgs, kad vajadzēs notīrīt lielu daudzumu olu.
avots: secrets-world.com
Lai jau visiem tiek tas pūtiens kopā ar siekalām,
Neticu,kădam jābūt pūtienam lai atdalītos ćaumala un nokristu nost.