9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kā pareizi un ātri nolobīt olas

 

00

Tātad, darba instrukcija:

  1. Vārām olas, pievienojam sāli (daži dod priekšroku sodai, te viss atkarīgs no pavāra personīgās izvēles). Vārīšanas laiks – 10 minūtes.
  2. Uzreiz pēc vārīšanas beigām aplejam ar aukstu ūdeni. Ļaujam olām pastāvēt, atdzist.
  3. Uztaisām olām nelielus caurumiņus gan spicajā, gan apaļajā galā puscentimetra diametrā, var arī mazākus.
  4. Pieliekam olu pie lūpām un iepūšam tajā atverē, kas atrodas spicajā galā. Ar brīvo roku mēģinām noķert ideāli nolobītu olu otrā galā.
  5. Turam rokās patiešām tīru produktu un apvalku vienā gabalā.

 

Paņēmiens būs noderīgs, kad vajadzēs notīrīt lielu daudzumu olu.

avots: secrets-world.com
 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.