10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

6 iemesli, kāpēc sapņi nepiepildās

 

joFSVwVVvmg

Katrs sapnis tev tiek dots kopā ar spēku, kas nepieciešams, lai to piepildītu. Turklāt tev, iespējams, nāksies pacīnīties. (Ričards Bahs)

Dažreiz mūsu sapņi tā arī paliek par sapņiem. Kāpēc vēlēšanās ne vienmēr kļūst par īstenību?

Ir daudzi iemesli, kuru dēļ vēlēšanās var nepiepildīties. Es noformulēju sešus, pēc manām domām, galvenos šķēršļus.

1. Nezināt, ko gribat.
Gribu to, nezin ko – tāda vēlēšanās, protams, nevar piepildīties. Sākumā vajag tikt ar sevi skaidrībā un skaidri noteikt: ko es patiesībā vēlos dzīvē?

2. Nav skaidra formulējuma.
Skaidri nokonkretizējiet savu vēlēšanos un uzrakstiet to uz papīra. Jo skaidrāks un konkrētāks būs jūsu apraksts, jo vieglāk būs piepildīt savu sapni. Formulējiet vēlēšanos apgalvojuma formā. Vēlēšanās tekstā neizmantojiet vārdu “ne”.

3. Jūs neesat gatavi pieņemt vēlamo.
Kamēr jūsu pārliecība neatbildīs jūsu mērķiem un sapņiem, jūs vienmēr atvairīsiet to, kas pie jums nāk. Viss atkarīgs no tā, cik pārliecināts par sevi jūs esat. Ticiet sev un neierobežojiet savas vēlmes!

4. Vēlēšanās spēks.
Vēlēšanās it kā arī ir, bet ne tik stipra. Kaut kas līdzīgs “būtu labi iemācīties dejot”. Un, ja neiemācīšos – nekas traks, neko nezaudēšu. Šāda vēlēšanās apklāsies ar putekļiem zemapziņas stūrī, un apziņa šad un tad to izvilks virspusē. Un situācija izmainīties var tikai, ja pieaugs vēlēšanās spēks.

5. Atkarība no apkārtējo cilvēku viedokļa.
Jums ļoti gribas zīmēt, dziedāt vai fotografēt turklāt, profesionāli. Bet jūsu apkārtējie kritizē un nosoda visu, uz ko jūs tiecaties. Ja vēlēšanās jums ir svarīga, tad ieklausieties sevī – tā ir jūsu dzīve un nevis kāda cita!

6. Nepietiek pacietības gaidīt.
Atcerieties, ka vēlēšanās nepiepildās kā pēc burvju mājiena, tām ir vajadzīgs laiks piepildīties. Dodiet Visumam termiņu, lai iznēsātu un piepildītu Jūsu sapni. Vienkārši turpiniet pilnveidot jūsu vēlēšanos: formulējiet, detalizējiet un iedomājieties. Un galvenais, speriet reālus soļus, kas tuvina jūs jūsu sapnim.

Darbojieties un lai jūsu sapņi kļūst par realitāti!

AVOTS
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.