2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Aviokompāniju tumšie noslēpumi: par pārtiku, par tehniskām nepilnībām un nāves gadījumiem uz klāja

 

Eating-on-a-plane-1200x800

Bijusī darbiniece no vienas aviokompānijas Alisone Houpa atklāja dažādus tumšos aviokompāniju noslēpumus lidojumu laikā, kas zināms par vienkāršiem pasažieriem.

Pirmkārt, viņa teica, ka pārtika uz lidmašīnā ne vienmēr atbilst sanitārajiem standartiem: kafija var būt pagatavota no ūdens, kas glabājas netīrās tvertnēs, kas vienkārši netiek regulāri mazgātas. Tieši tāpēc rodas baktērijas.

Houpa iesaka izvēlēties tikai rūpīgi iepakotus produktus no zināmiem uzņēmumiem. Pirms sāc ēst, noteikti pārslauki savu galdiņu ar bakteriālajām salvetēm, jo uz tiem pat var būt fekāliju atliekas, jo daudzas māmiņas šos galdiņus izmanto, lai bērniem samainītu pamperus. Lidmašīnu apkopēji reti tīra šos galdiņus.

Turklāt uz tiem var būt paliekas no vemšanas un citi izdalījumi. Daži pasažieri uz lidmašīnas klāja var nonākt dzēruši, un vienkārši var sākt vemt, vai vienkārši daudziem paliek slikti.

Saskaņā ar pētījumiem visnetīrākās vietas uz lidmašīnām patiešām ir galdi. Pēc tam nākamie ir rokturi, tualetes tvertnes pogas un drošības jostas.

fbs

Tajā pašā laikā Alisone Houpa atzīmēja, ka cilvēki bieži mirst lidojuma laikā, galvenokārt tāpēc, ka rodas problēmas ar sirdi. “Kad kāds nomirst, lidmašīna parasti nosēžas tuvākajā lidostā, bet reizēm tas viss notiek tik klusi un nepamanāmi, ka neviens nepamana, un nomirušais aizlido līdz galamērķim.”

Bijusī darbiniece atzīst, ka gandrīz katram gaisa kuģim ir nelielas tehniskas problēmas, remonti, kurus parasti pārliek uz citiem datumiem. Bet tie vienmēr rada papildus risku un rada nopietnas problēmas.

Dodoties ceļojumā padomā par savu veselību, lai to nekas nesabojātu.

Raksts tapis sadarbībā ar- file22457477_mana_liels

Avots: soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.