Eating-on-a-plane-1200x800

Bijusī darbiniece no vienas aviokompānijas Alisone Houpa atklāja dažādus tumšos aviokompāniju noslēpumus lidojumu laikā, kas zināms par vienkāršiem pasažieriem.

Pirmkārt, viņa teica, ka pārtika uz lidmašīnā ne vienmēr atbilst sanitārajiem standartiem: kafija var būt pagatavota no ūdens, kas glabājas netīrās tvertnēs, kas vienkārši netiek regulāri mazgātas. Tieši tāpēc rodas baktērijas.

Houpa iesaka izvēlēties tikai rūpīgi iepakotus produktus no zināmiem uzņēmumiem. Pirms sāc ēst, noteikti pārslauki savu galdiņu ar bakteriālajām salvetēm, jo uz tiem pat var būt fekāliju atliekas, jo daudzas māmiņas šos galdiņus izmanto, lai bērniem samainītu pamperus. Lidmašīnu apkopēji reti tīra šos galdiņus.

Turklāt uz tiem var būt paliekas no vemšanas un citi izdalījumi. Daži pasažieri uz lidmašīnas klāja var nonākt dzēruši, un vienkārši var sākt vemt, vai vienkārši daudziem paliek slikti.

Saskaņā ar pētījumiem visnetīrākās vietas uz lidmašīnām patiešām ir galdi. Pēc tam nākamie ir rokturi, tualetes tvertnes pogas un drošības jostas.

fbs

Tajā pašā laikā Alisone Houpa atzīmēja, ka cilvēki bieži mirst lidojuma laikā, galvenokārt tāpēc, ka rodas problēmas ar sirdi. “Kad kāds nomirst, lidmašīna parasti nosēžas tuvākajā lidostā, bet reizēm tas viss notiek tik klusi un nepamanāmi, ka neviens nepamana, un nomirušais aizlido līdz galamērķim.”

Bijusī darbiniece atzīst, ka gandrīz katram gaisa kuģim ir nelielas tehniskas problēmas, remonti, kurus parasti pārliek uz citiem datumiem. Bet tie vienmēr rada papildus risku un rada nopietnas problēmas.

Dodoties ceļojumā padomā par savu veselību, lai to nekas nesabojātu.

Raksts tapis sadarbībā ar- file22457477_mana_liels

Avots: soulpost.ru

Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?