1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Sieviete atklāja brīnumainu diētas plānu, kas patiesi darbojas! Izmēģini arī tu!

 

Cik gan daudz dažādu diētu nevar atrast internetā… Nedēļas, mēneša, pat dienas laikā ir iespējams zaudēt liekos kilogramus! Tikai rodas jautājums – cik tas ir veselīgi? Kāda sieviete ir sapratusi, ka pareizāk ir pilnībā mainīt savus ēšanas paradumus. Tas sniedz vēlamos rezultātus daudz lēnāk, bet veselīgāk un uz ilgāku laiku. Uzzini šos trikus arī tu!

Maize

Baltmaizi aizvieto ar cietiem cepumiem, krekeriem (bez sāls) un tumšo maizi. Pakāpeniski arī samazini to ēšanas apjomu, un pēc laika pamanīsi, ka maizi vispār vairs neprasās!

Gāzētie dzērieni

Centies no tiem izvairīties. Ja nu tā uzreiz nesanāk, tad sāc ar to lietošanas apjomu samazināšanu un dzer tikai viegli gāzētos dzērienus.

Alkoholiskie dzērieni

Ideālā gadījumā no tā būtu jāatsakās pavisam, bet, ja nu tomēr nesanāk, izvēlies vīnu. Vismaz tam ir arī kāds labums veselībai.

Cukurs

Pakāpeniski atradini sevi no cukura lietošanas uzturā. Cilvēka organisms ir tā veidots, ka viņš ātri spēj pielāgoties pie jauna, lai gan pirmajā brīdī ir grūti. Kaut vai dzerot tēju – ja vienmēr liec divas karotes cukura, pārej uz pusotru, tad vienu, tad pus karoti, un tad atsakies pavisam! Pēc tam pamēģini atkal ielikt divas karotes, un tu jutīsi, cik pretīgs tas dzēriens ir.

Sulas

Pārstāj dzert cukurotās sulas no pakām. Sāc lietot pašas spiestas, svaigas sulas!

Kafija

Aizvieto melno kafiju ar zaļo. Zaļajai kafijai ir daudz labumu, bet labākais no tiem ir tas, ka tas dabīgi dedzina taukus. Tā gan garšo mazliet citādāk, bet pie tās ir viegli pierast.

Brokastis

Brokastis ir ļoti svarīga ēdienreize, un to nekad nevajadzētu izlaist. Brokastu ēšana pasargā tevi no pieņemšanās svarā!

Šokolāde

Kurš gan vēlas atteikties no šokolādes. Vienīgais nosacījums – izvēlies tumšo un neēd visu tāfelīti uzreiz.

Augļi

Augļi, protams, ir labi tavai veselībai, bet tomēr ir jāuzmanās, jo dažos ir liels cukura un kaloriju daudzums. Izvēlies sarkanos un zaļos augļus.

 

+ Sāc vairāk staigāt! 30 minūtes dienā būs pilnībā pietiekami!

 

Avots: Brightside.me

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.