13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Gribi mainīt imidžu? Noskaidro astoņas 2017. gada pavasara matu krāsu tendences

 

BLONDA

Šī krāsa nav brūna, bet nav arī pavisam blonda (modele Gigi Hadid ir lielisks piemērs). Šis ir izcils veids, kā „izrāpties” no drūmās ziemas un likt taviem matiem iemirdzēties.

BLORANGE

Šī tendence ir jau paspējusi iemantot popularitāti slavenību vidū. Apnikušas tradicionālās matu krāsas? Pamēģini saviem blondajiem matiem pievienot persiku toni. Tāpēc arī ir „blorange” – blonds + oranžs.

LEDUS BLONDA

Pavasaris ir piemērots laiks, lai tavi mati kļūtu platīnblondi. Šo toni gan nav viegli uzturēt lieliskā stāvoklī, bet ir vērts pacensties.

„TĪĢERA ACS”

Zelta un karameļu krāsu kombinācija tumši brūnos matos ir lielisks atsvaidzinājums tavai frizūrai. Tas ir lielisks balayage stila krāsojums.

PELĒKI BLONDA

Pelēki/sirmi mati jau 2016.gadā veica savu uzvaras gājienu, un izskatās, ka arī pavasarī tas turpināsies. Vienīgi tagad pelēkais vairs nav tik vienkārši pelēks. Tagad tam ir mazliet blonda nokrāsa.

PIESĀTINĀTI BRŪNA

Pavasarī modē nav tikai blondi mati, bet arī piesātināti brūnie.

ŠĶIPSNAS

Gaišas šķipsnas vienmēr izskatās labi (saprāta robežās, protams). Iekrāso savus matus un izskaties tā, it kā tie būtu dabīgi pabalējuši saulē.

DABĪGĀS SAKNES

Ja tu regulāri dodies pie friziera, lai piekrāsotu savu matu saknes, tagad tu vari to vairs nedarīt. Modē būs dabīgās saknes!

 

Avots: Redbookmag.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.