11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kidding Zinātkāres klubs aicina bērniem uzzināt kino specefektu noslēpumus

 

 Šajā nedēļas nogalē, 22. un 23. septembrī, tirdzniecības centrā (t/c) Domina Shopping norisināsies “KIDDING Zinātkāres kluba” pasākums bērniem par kino specefektu tēmu. Gan maziem, gan lieliem interesentiem no plkst. 12.00 līdz 17.00 būs iespēja vērot elpu aizraujošus trikus un ilūzijas, kā arī uzzināt kino specefektu noslēpumus un nokļūt nākotnē, iesaistoties virtuālās realitātes aktivitātēs.

Abās pasākuma dienās bērni kopā ar vecākiem tiks laipni gaidīti vērot kaskadieru paraugdemonstrējumus, kas norisināsies uz skatuves – centrālajā laukumā pie restorāna “Vairāk Saules”. Bērni uzzinās, kas ir kaskadieris, kā arī tiks aicināti iesaistīties kaskadieru priekšnesumos, pēc šova kopā izpildot dažādus, bērniem piemērotus vingrinājumus.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja uzvilkt īpašas 3D brilles un ieraudzīt, kā veidojas kino specefekti. Savukārt, lai nokļūtu nākotnē un iepazītu nākotnes filmu tapšanas aizkulises, bērni varēs piedalīties virtuālās realitātes aktivitātēs. Apmeklētājiem būs iespēja gūt neaizmirstamu pieredzi, nokļūstot virtuālajā filmā ar iespēju ietekmēt tās notikumus.

Kino nav iedomājams bez spraigiem notikumiem un iespaidīgiem specefektiem. Visi sporta, ātruma un automašīnu cienītāji varēs piedalīties ar pulti vadāmo mini-auto sacīkstēs. Bērni varēs ne vien tās vadīt, bet arī iejusties profesionāla auto driftera lomā. Pasākumā tiks paskaidrots, kā darbojas automašīnas elektronika un kā ar šo tehnoloģiju  palīdzību var panākt iespaidīgus kino specefektus.

Lai iemūžinātu piedzīvojumiem un iespaidiem bagāto dienu un gūtu iespēju iejusties kino aktieru ādā, bērni un viņu vecāki tiks aicināti nofotografēties, izmantojot dažādus aksesuārus un kostīmus, uzreiz arī saņemot jautras bildes.

 “KIDDING Zinātkāres klubs” ir bezmaksas izglītojoši-izklaidējošu pasākumu sērija ģimenēm ar bērniem vecumā no 5 līdz 12 gadiem, kas t/c Domina Shopping notiek reizi ceturksnī. Tā mērķis ir veicināt dažādu vecumu bērnu interesi par radošām nodarbēm, eksperimentiem un interaktīviem pašizpausmes veidiem, sniedzot iespēju bērniem pašiem aktīvi iesaistīties un gūt zināšanas. Pasākums notiks jau šajā nedēļas nogalē – 22. un 23. septembrī no plkst. 12.00 līdz 17.00 pie restorāna “Vairāk Saules”.

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.