6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Piedalies diskusijā un uzzini vairāk par veģetāra un vegāniska dzīvesveida niansēm!

 

Veģetārs un vegāns uzturs kļūst arvien populārāks, vienlaikus rosinot virkni jautājumu par to, kādu iespaidu tas atstāj uz mūsu ikdiena dzīvi, fizisko sniegumu un veselības stāvokli ilgtermiņā. Lai pārrunātu to, kā pareizi plānot savu ēdienkartiun identificētu svarīgākās veģetāriešiem un vegāniem nepieciešamās uzturvielas un vitamīnus, BENU Aptiekarīko diskusiju, kurā  ar padomiem un noderīgu informāciju dalīsies pieaicinātie eksperti.

Diskusijā Veģetārs un vegāns dzīvesstils – uzturs, fiziskās aktivitātes, ādas un matu kopšanapiedalīsies sporta entuziasts, veģetāra dzīvesveida piekritējs, viens no CrossFit pamatlicējiem Latvijā Kaspars Zlidnis, uztura speciāliste, veselības zinātņu maģistre uzturzinātnēLiene Sondore, kā arī ārste dermatoloģe Lauma Valeine un BENU Aptiekas skaistuma konsultante Natālija Gavriļčenko.

Diskusijas ietvaros eksperti pārrunās veģetāra un vegāna dzīvesveida nianses, to, kas jāņem vērā, izvēloties šādu dzīvesveidu, plānojot uzturvielām un vitamīniem bagātu ēdienkarti, kā arī kam veģetāra un vegāna dzīvesveida piekritējiem būtu jāpievērš uzmanība ādas un matu kopšanā un izvēloties dzīvesveidam atbilstošu kosmētiku.

Rūpējoties par BENU Aptiekas klientu vajadzībām un sekojot pasaules tendencēm, sākot ar 2019. gada aprīli, BENU Aptiekas kļūst par pirmo aptieku tīklu Latvijā, kurāveģetāriešiem un vegāniem piemērotie produkti tiek īpaši izcelti, lai apmeklētāji plašajā aptiekas sortimentā tos varētu ātri un ērti pamanīt.

Veģetāriešiem un vegāniem piemēroto produktu ražošanā netiek izmantotas dzīvnieku sastāvdaļas un ĢMO, un tie ir reģistrēti kā vegānu/veģetāriešu produkti Pārtikas un veterinārajā dienestā, tādējādi piemēroti lietošanai uzturā vegāniem un veģetāriešiem.

BENU veselības un skaistuma akadēmijas lekciju cikla diskusija Veģetārs un vegāns dzīvesstils – uzturs, fiziskās aktivitātes, ādas un matu kopšananorisināsies šā gada 25. aprīlī, plkst. 18.00 un būs pieejama ikvienam interesentam tiešsaistes tiešraidē BENU AptiekasFacebook lapā.

Tāpat BENU veselības un skaistuma akadēmijas materiāli būs atrodami arī benu.lv sadaļā BENU Akadēmijaun BENU AptiekasFacebook lapā facebook.com.

Autors: Benu Aptieka

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.