1.7 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Vaikule, Jurkāne, Prindule, Simsons un grupa Rīgas Modes iesaka: 5 piedzīvojumi aizraujošai vasarai

 

fDeinats_10_03_2013 124

Aktivitāšu klāsts, kā lieliski pavadīt siltos darbdienu vakarus, nedēļas nogales vai atvaļinājumu, vasarā ir bagātāks kā jebkad. Aicinot baudīt vasaru, pašmāju slavenības – Armands Simsons, Ilze Jurkāne, Baiba Prindule, grupa Rīgas Modes un Laima Vaikule iesaka pašu iecienītus vasaras piedzīvojumus – ģimenes ceļojumu uz Lotes zemi, Imantdienas Cēsīs, lidojumu gaisa balonā pāri Latvijai vai festivālus LMT Summer Sound un Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous.

Ģimenisks ceļojums uz Lotes zemi

TV personība un 3 burvīgu meiteņu tēvs Armands Simsons aicina doties ceļojumā uz Lotes zemi – Baltijas lielāko tematisko parku: “Uz Lotes zemi būtu jāaizbrauc ikvienam – tas nav tālu un ir foršs piedzīvojums ne tikai bērniem, bet arī pat pieaugušajiem!” Parks atrodas 6 km attālumā no Pērnavas, Igaunijā, skaistajā jūras piekrastes mežā, kurā izveidots Izgudrotāju ciems, kas ir pazīstams no Lotes animācijas filmām, mūzikliem un grāmatām. Tā ir iespēja ģimenei ar bērniem apvienot gan pasaku zemes apmeklējumu, gan ceļojumu uz Pērnavu, kas atrodas tikai 2 stundu brauciena attālumā no Rīgas.

Imanta Kalniņa mūzikas svētki Cēsīs

Finansiste un grāmatu autore Ilze Jurkāne aicina nosvinēt Imanta Kalniņa jubileju gadskārtējos mūzikas svētkos Cēsīs Imantdienās: “Imanta Kalniņa jubilejas gadu pati iesāku ar sengaidītu komponista jaundarbu koncertu Liepājā. Imantdienas ik gadus ir patiess muzikāls baudījums, bet šogad tās solās būt īpašas – nav noslēpums, ka grandiozākās jubilejas ir tieši apaļās jubilejas, un šis ir ne tikai komponista 75. dzimšanas dienas, bet arī Imantdienu apaļas jubilejas gads”. Šogad svētki notiks 40 gadu jubilejas zīmē 9. jūlijā Cēsu Pils parka estrādē, pulcējot daudzus pazīstamus Imanta Kalniņa mūzikas izpildītājus. Svētkos izskanēs gan kupls pirmatskaņojumu skaits, gan sen nedzirdētas un labi pazīstamas dziesmas, kuras, kā ik gadus, papildinās līksma sadziedāšanās, radot neaizmirstamu kopības un svētku sajūtu.

Putna lidojums pāri Latvijai

“Dodies romantiskā lidojumā, kura laikā iespējams justies kā putnam un vērot zemi no mākoņu augstumiem. Tā laikā – ieraudzīt iemīļotas vietas un apskates objektus no vēl neredzēta skatu punkta,” uzdrošināties un šovasar ļauties piedzīvojumam – pastaigai mākoņos ar gaisa balonu – iesaka dekoratore un žurnāliste Baiba Prindule.

Jūra, mūzika un piedzīvojumi – LMT Summer Sound

Apciemot Liepāju vasarā un reizē izbaudīt mūzikas, krāsu, gaismu piedzīvojumu un prieka pasauli festivālā LMT Summer Sound aicina grupa Rīgas Modes puiši, kas festivālā klausītājus priecēs ar savu koncertu. Pludmales festivāls norisināsies 29. un 30. jūlijā, paverot iespēju vērot vairāk kā 50 pašmāju un starptautisku mākslinieku koncertus, baudīt dažādas atrakcijas, šovus un reizē atpūsties pludmalē.

Muzikālais randiņš Jūrmalā

“Vasarā man patīk pastaigas ar maniem suņiem, baudot svaigo jūras gaisu, patīk stādīt un pārstādīt puķes savā dārzā Jūrmalā un patīk tikšanās ar tuviem draugiem. Šovasar Jūrmalā būšu vairāk kā citus gadus, jo gatavošu savu festivālu Laima Vaikule Rendez-Vous, kas Dzintaru koncertzālē notiks no 5. līdz 8. jūlijam ar ļoti daudz manu skatuves kolēģu piedalīšanos,” uz muzikālo randiņu Jūrmalā aicina slavenā pašmāju dziedātāja Laima Vaikule. Festivāls noritēs 4 dienu garumā un pulcēs tādus māksliniekus kā Grigorijs Ļepss, Maksims Galkins, Hibla Gerzmava, Larisa Doļina, Jeļena Vaenga, Soso Pavliašvili, Verka Serdjučka, Viagra, Serebro, Intars Busulis, Marija Naumova un daudzus citus no Latvijas, Krievijas, Ukrainas, Gruzijas un citām valstīm.

Šos un vēl vairākus citus vasaras piedzīvojumus laimēt piedāvā Rimi. Iepērkoties līdz 19. jūnijam ar Mans Rimi karti par vismaz 30 eiro, ikviens piedalās loterijā par lieliskām balvām: 150 Neste DUS dāvanu kartes 50 eiro vērtībā, 150 ieejas biļetes divām personām uz Imanta Kalniņa mūzikas svētkiem Imantdienas, 60 ieejas biļetes divām personām Laimas Vaikules festivālā, 150 pieaugušā un bērna ieejas biļete Līvu akvaparkā, 60 ieejas biļetes divām personām LMT Summer Sound festivālā, 150 ieejas biļetes divām personām ģimenes atpūtas vietā Lotes zemes tematiskais parks, 150 pieaugušā un bērna ieejas biļete Siguldas piedzīvojuma parkā Tarzāns. Katru dienu tiks izlozēti arī 15 biļešu komplekti – 10 dāvanu kartes lidojumam ar gaisa balonu divām personām. Uzzini vairāk: www.rimi.lv/vasara.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.