7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Megana Mārkla izsaka savu viedokli par rasismu (+VIDEO)

 

Megana Mārkla ierakstījusi video, kurš tika demonstrēts virtuālās izlaiduma ceremonijas laikā katoļu skolā. Šajā video viņa aicina absolventus neignorēt aktuālas problēmas un darīt visu iespējamo, lai mainītu pasauli uz labo pusi.

“Savu balsi jūs varat izmantot vēl spēcīgāk nekā jebkad, jo vairumam no jums ir jau 18 gadi, bet kādam drīz gaidāma 18 gadu jubileja, un jums visiem būs tiesības balsot vēlēšanās. Jūs jutīsiet lūdzi tiem, kas pasauli redz caur tādu pašu prizmu, kā jūs. Tāpēc, ka, pateicoties zināšanām, ko ieguvāt katoļu skolā, jūs saprotat, ka arī melnādaino cilvēku dzīvība ir vērtība,”  video saka Megana.

Megana Mārkla nebija plānojusi izteikt savu viedokli, bet tagad viņa sapratusi, ka vairs nevar klusēt. Megana Mārkla ir vairāku rasu sajaukums, viņas mamma ir melnādainā sieviete, Megana atzina, ka ir dzirdējusi, ka viņas mammu saukā vārdos, kas pamatīgi aizskar viņas rasi. Meganas sirds ir pilna un viņa vēlas palīdzēt! Šeit nu jāpiebilst, ka ne velti Amerikas prezidents nīst Meganu Mārklu, viņa nebaidās izteikt savu viedokli par kārtību savā valstī, kurā nu viņa ir pārvākusies ar visu savu ģimeni. Pārmaiņas būs!

Video

Kā ziņots, ASV jau vairāk nekā nedēļu notiek protesti, kurus izraisīja afroamerikāņa Džordža Floida nāve 25.maijā aizturēšanas laikā Mineapolē un kas pārauguši tik plašos grautiņos, kādi ASV nav pieredzēti gadiem. Centienos nekārtības apturēt vairākās ASV lielpilsētās izsludināta komandantstunda un likumsargu atbalstam norīkoti Nacionālās gvardes karavīri, karavīri ne vienmēr ir negatīvi noskaņoti, bet daži ir īpaši nežēlīgi pret afroamerikāņu rasi.

Donalds Tramps nosoda vandālismu, viņš uzskata, ka viņš afroamerikāņu labā ir darījis daudz, neviens Amerikas prezidents nav paveicis tik daudz uzlabojumu, bet kur tam ir atrodami pierādījumi? Vairums vietoējo iedzīvotāju uzskata, ka ir pēdējais laiks, lai valsts tiktu pie cita prezidenta…

Autors: Dieviete.lv
 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.