13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Rāda ne tikai laiku: noderīgas aplikācijas viedpulksteņiem

 

 

Viedpulksteņu priekšrocības slēpjas tajā, ka tie pamatfunkciju – laika rādīšanu – papildina ar daudzām ērtām iespējām, piemēram, iespēju atbildēt uz zvaniem vai ziņām, kad telefons paslēpies dziļi somā vai kabatās. Taču ir vēl daudz citu lielisku aplikāciju, kas šo ierīci padara teju par privāto asistentu – pāris interesantus piemērus no vairāk nekā 10 000 Gear S3 viedpulkstenim radīto lietotņu apkopojis Samsung.

Sporta mīļotājiem

Aktīvas atpūtas un sporta cienītāji noteikti novērtēs Gear S3 pamatfunkcijas – iebūvēto GPS, sirds ritma sensoru, altimetru, barometru un spidometru, kā arī ūdens un putekļu aizsardzību atbilstoši IP68 standartam. Gear S3 ļauj telefonu droši atstāt mājās un doties sportiskos piedzīvojumos pat lietū.

Arī tādas populāras aplikācijas kā Endomondo, MyFintessPal, MapMyRun un UA Record ir pieejamas Gear S3 gudrajā pulkstenī. Tas nozīmē, ka kaloriju skaitīšana un izdzertā ūdens piefiksēšana aplikācijā MyFitnessPal ir kļuvusi vēl vienkāršāka, savukārt kartēm un maršrutiem vien ar acu skatienu būs ērti izsekot Endomondo and MapMyRun aplikācijās.

Mūzikas baudītājiem

Spotify aplikācija ļauj klausīties mūziku tieši caur Gear S3 ierīci vai tai pievienotām Bluetooth austiņām, izmantojot Wi-Fi vai LTE savienojamību, kā arī pārskatīt pieprasītāko dziesmu topus un atskaņošanas sarakstus vai meklēt jaunas dziesmas un izpildītājus.

Gear S3 Spotify aplikācija drīzumā atbalstīs arī darbošanos bezsaistē, kas Spotify Premium lietotājiem nodrošinās piekļuvi saglabātajiem atskaņošanas sarakstiem pat tad, ja nebūs pieejams internets.

Auto entuziastiem

BMW īpašnieki var savienot savu automašīnu ar Gear S3 viedpulksteni caur BMW Connected aplikāciju. Ar to viedpulkstenis kļūst par virtuālu auto durvju atslēgu, ļauj pārbaudīt degvielas līmeni un apskatīt informāciju par savu nākamo braucienu.

Gudro māju saimniekiem

Ja mājās ir populārais Nest Learning termostats, kas nodrošina automatizētu un energoefektīvu temperatūras kontroli, tad ar Gear for Nest aplikāciju var attālināti pārraudzīt temperatūru, uzstādīt statusu par savu atrašanās vietu “mājās” vai “ārpus mājas”, kā arī ērti pielāgot siltuma līmeni, izmantojot viedpulksteņa rotējošo ietvaru.

Piedzīvojumu meklētājiem

HERE WeGo aplikācija palīdzēs Gear S3 īpašniekiem orientēties pilsētā, sniedzot norādes gan ar balss vadību, gan ar attēlu, turklāt tā nodrošina iespēju kartes lietot, pat neesot savienojumā ar interneta tīklu. Ar lietotnei nesen veikto atjauninājumu tagad lietotāji var pārvietoties vēl ērtāk un atrast vajadzīgās vietas, jo tajā ir reālā laika atjauninājumi sabiedriskā transporta iespējām, tostarp vilcieniem, autobusiem, tramvajiem un prāmjiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.