6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Viedtālrunis atbilstoši gaumei: Latvijā pieejami jaunas krāsas Galaxy S8 sērijas viedtālruņi

 
Foto: Publicitātes

No šodienas Latvijā pieejams Samsung Galaxy S8 un S8+ viedtālrunis arktiskā sudraba krāsā, savukārt LMT klientiem ekskluzīvi iespēja arī izvēlēties koraļļu zilās krāsas Galaxy S8 sērijas viedtālruni. Tādējādi jaunākās sērijas telefoni nu pieejami četros izvēles toņos – pusnakts melnajā, orhideju pelēkajā, arktiskā sudraba un koraļļu zilajā.

“Pēdējās divas Galaxy viedtālruņu sērijas apliecina, ka, lai gan nedaudz vairāk kā puse pircēju Latvijā izvēlas viedtālruni klasiskā krāsā, samērā bieži tiek dota priekšroka arī neierastākiem toņiem, piemēram, orhideju pelēkajai vai zelta. Sekojot līdzi lietotāju dažādajām gaumēm un vēlmēm, mēs paplašinām izvēles klāstu mūsu jaunākajā viedtālruņu sērijā līdz četriem aktuāliem toņiem,” stāsta Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs.

Samsung Galaxy S8 viedtālrunis pieejams ar 5,8 collu ekrānu vai ar 6,2 collu ekrānu Galaxy S8+ versijā. To Infinity ekrāns sniedzas no vienas tālruņa malas līdz otrai, veidojot nepārtraukti gludu virsmu bez izciļņiem. Apvienojumā ar alumīnija korpusu tas rada plūstošu un izsmalcinātu dizainu.

Tāpat viedtālrunis aprīkots ar biometriskās autentifikācijas sistēmu – acs varavīksnenes skeneri, kas viedtālruni ļauj atbloķēt vien ar skatienu. Tam ir arī IP68 klases ūdens un putekļu aizsardzība, priekšpusē un aizmugurē izturīgs Corning® Gorilla® Glass 5 stikls vēl lielākai izturībai. Galaxy S8 sērijas viedtālruņi aprīkoti arī ar modernu Smart autofocus 8 MP priekšējo un 12 MP aizmugurējo kameru.

Šobrīd, izvēloties jebkuras krāsas Galaxy S8 sērijas viedtālruni kopā ar oriģinālo aksesuāru, ekskluzīvi iespējams saņemt Gear VR virtuālās realitātes ierīci ar kontrolieri*. Šis rokas vadības rīks ļauj ērti piekļūt Oculus platformā pieejamajam virtuālās realitātes saturam un to pārvaldīt.

Samsung Galaxy S8 sērijas viedtālruņi, tostarp jaunie arktiskā sudraba un koraļļu zilās krāsas modeļi, pieejami Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos, lielākajos elektropreču tirdzniecības centros, Samsung veikalā t/c Spice un www.SamsungShop.lv.

* Piedāvājums spēkā no 3. jūlija līdz 24. jūlijam. Vairāk informācijas www.samsunggift.lv.  

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.