6.7 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kad jāizdomā kaut kas foršs: Trakas idejas vecpuišu ballītei

 
Foto: Publicitātes

Ne viena  vien  vecpuišu ballīte irattēlota filmās, ar trakiem piedzīvojumiem un galvu reibinošiem mirkļiem. Sarīkojiet savam draugam neaizmirstamu, ekstrēmu, netradicionālu,  vienkārši lielisku vecpuišu ballīti. No lidojuma ar turbīndēli, līdz pat alus brūvēšanai un braukšanai ar Monster Truck,piedzīvojumu idejas piedāvā Nacionālais dāvanu eksperts “Lieliska dāvana”.

Ātrums

Ātrums, adrenalīns un emocijas iet roku rokā ar zirgspēkiem. Vai esat gatavi braucienam ar sporta motociklu pa trasi, kvadraciklu pa bezceļiem, vai arīsavaldīt trasē Lamborghini Gellardo, kura maksimālais ātrums ir 314km/h, vai uz Dodge pick-up bāzes veidoto off-roads Monster Truck 6,2m garumā un 4m augstumā?Izjūti spēku, spiežot gāzes pedāli grīdā un sajūti, kā ir pārvaldīt šādu spēkratu.

Ūdens piedzīvojumi

Ūdens ir viena no stihijām, kas paver iespēju gūt adrenalīnu un relaksējošus mirkļus, un vasara, saule un ūdens – tā ir lieliska kombinācija skaistam piedzīvojumam. Lidojums ar turbīndēli 12 metrus virs ūdens virsmas, ļaus justies kā Supermenam, ūdensslēpošana, veikbords, izbrauciens ar ūdens motociklu vai ūdens pūšļa piedzīvojums, jebkura izvēle būs īstā ūdens sporta cienītājiem.

Aktīvā atpūta

Atpūsties aktīvā veidā, tajā pašā laikā uzlādējot savu enerģiju, var praktizēt jebkuros laikapstākļos un gadalaikos. Kāpšana klintī boulderinga zālē, burbuļfutbols jeb zorbu futbols, kur ietērpties piepūšamos, ar gaisu pildītos burbuļa skafandros, brauciens ar elektrokartingu, izklaide batutu parkā un porolonu baseinos, vai azartisks brauciens ar “Wolfrike” triciklu –  tas ir domāts aktīvās atpūtas piekritējiem.

Šaušana

Šaušana trenē redzes asumu un spēju koncentrēt uzmanību, kā arī atmiņu. Šaušana šautuvē ar dažāda veida ieročiem, šaušana gaisā pa māla šķīvi, loka šaušana trasē, šaušana ar arbaletu mērķī no dažādiem attālumiem. Šautuvēs tiksiet nodrošināti ar ieročiem, munīciju, brillēm, austiņām, un pārējās vietās ar visu nepieciešamo inventāru, kā arī pieredzējis instruktors sniegs vērtīgus padomus, tādēļ par pieredzes trūkumu nav jāuztraucas. Mācieties būt trāpīgi šāvēji.

Piedzīvojumi gaisā

Tas ir tā vērts – pacelties pāris metrus virs zemes un sajust putna brīvību. Apskatīt Latviju no cita, mazāk ierasta, skatu punkta – no augšas, vērojot ēkas, torņus, upes un jūru. Lidojums ar deltaplānu, lidmašīnu, paraplānu vai gaisa balonu, lēciens ar izpletni Klaipēdā, lidošanas nodarbība Aerodium vēja tunelī,vai brīvais kritiens ar katapultu, tam visam neaizmirstamas sajūtas ir garantētas.

Kvestu istabas jeb izlaušanās spēles

Kvestu istabas atbilst dažādām tēmām –izlauzties no maksimālās drošības cietuma, iejusties bankas laupītāju lomā un paveikt gadsimta zādzību, vai izkļūt no sērijveida slepkavas mājas. Te būs jāizmanto loģika, jāpievērš uzmanību vissīkākajām detaļām, jāatmin mīklas un jāatrisina sarežģīti uzdevumus. Ir tikai 60 min laika, lai pārbaudītu, vai esat uz to spējīgi.

Meistarklases

Alus gardēžu vai alus brūvēšanas meistarklase šķiet gana interesanta, jo tajās iespējams gan nogaršot dzērienu, gan vairāk uzzināt par tā tapšanu, noslēpumiem, garšas daudzveidībām, kā arī izveidot savu personalizēto alus pudeli ar savu vārdu uz etiķetes. Labs veids, kā uzzināt vairāk par dzērienu, kas iet pie sirds, ņemot vērā, ka tas ir viens no pasaulē vecākajiem un iecienītākajiem alkohola veidiem.

Komandu spēles

Komandu spēles ir saliedējošas, dinamiskas un azartiskas, tās vienmēr sagādā jautrus brīžus un ir lieliska izklaide. Airsofts, peintbols, lāzertags, kas ļaus iejusties kareivju lomā un veikt viltīgus, stratēģiskus un intelektuālus gājienus kopā ar saviem komandas biedriem. Footgolfs, kur spēles bumbu nepieciešams trāpīt bedrītēs, ar pēc iespējas mazāk sitienu palīdzību, būs labs atpūtas veids.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.