6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Topošajām līgavām: Piecas tendences, kuras noteikti būs aktuālas 2018. gadā

 

„Pinterest” pavisam noteikti ir vieta, kur līgavas smeļas idejas savai lielajai dienai – gan vizuālajam svinību vietas noformējumam, gan līgavas tēlam. Ir skaidrs, ka nākamajā gadā tur varēs manīt piecas tendences, kuras modes mākslinieki savos šovos aktīvi prezentē jau tagad.

Melnas lentas

Foto: Pinterest.com

Dažādu krāsu kleitas un lentas ir bijušas aktuālas daudzu gadu garumā, bet ir viena krāsa, no kuras daudzas sievietes izvairās un pat baidās – melnā. Taču daudzās modes skatēs (2018 Bridal Fashion Week ietvaros) tieši melnas krāsas lentas bija tās, kuras akcentēja modeļu prezentētos tērpus un frizūras. Jāatzīst, ka ir gaumīgi!

Bantes, bantes un bantes!

Foto: Pinterest.com

Bantes tagad ir ļoti aktuālas, tāpēc nav brīnums, ka to popularitāte skar arī kāzu tērpus. Jaunākajās kāzu tērpu modes skatēs tieši šī detaļa nāca viena pēc otras. Pie tam, nevis mazas un nemanāmas, bet XXL izmēros!

Krāsaini izšuvumi

Foto: Pinterest.com

Ja tu zini, ka vienkārša balta vai bēša kleita nebūs tavā gaumē, vari mēģināt izvēlēties satriecošu kleitu ar satriecošiem ziedu izšuvumiem. Kleitai pat nav jābūt kuplai un greznai, jo izšuvumi paši visu paveiks.

Līgavu džinss

Foto: Pinterest.com

Tikai mieru! Mēs negrasāmies tev piedāvāt savā kāzu dienā vilkt džinsu auduma kleitu. Bet dizainera Oscar de la Renta modele skates laikā pār pleciem bija pārmetusi baltu džinsu jaciņu. Gaumīgi un ideāli piemēroti drosmīgām līgavām.

Masīvi auskari

Foto: Pinterest.com

Ja tu zini, ka nevēlies nekādas specifiskas matu rotas, kaklarotas vai plīvurus, tad droši, kā savu akcentu, vari izmantot masīvus auskarus. Izskatīsies iespaidīgi!

 

Avots: Whowhatwear.co.uk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.