3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Zīmols 4F prezentē jauno 2017.gada rudens – ziemas kolekciju

 
Foto: Publicitātes

Otrdien, 5. septembrī, sporta preču zīmols 4F prezentēja jauno 2017. gada Rudens – Ziemas kolekciju. Kolekcijas atklāšana notika A.W. Olsen & Partners dzīvesstila izstāžu zālē – showroomā 8 ROOMS.

Pasākuma viesi novērtēja kolekcijas ieturētās krāsas un apģērba komfortu, kas veltīts brīvībai – neierobežotas kustības, sports jebkurā vietā un laikā. 

Rudens sporta kolekcijas pamatkrāsas ir pūdera – rozā un burgunda krāsu gamma ar neona un koraļkrāsu akcentiem. Pasākuma viesi īpaši novērtēja jauno kolekciju, piemēram, aktrise un dziedātāja Vita Baļčunaite, kā arī radošā personība Ieva Adamss izteica cerību, ka nākotnē sulīgas krāsas kolekcijā būs vēl vairāk.

Foto: Publicitātes

Sportisks minimālisms, ieturēti toņi un velūrs – šīs sezonas must-have. 4F kolekcija skriešanai izceļas ar tematiskiem papildinājumiem un spilgtām krāsu kombinācijām, tajā ir plaša legingu izvēle, kas akcentē figūru, funkcionāli krekliņi un elpojoši trikotāžas izstrādājumi.

Sporta kolekcija skriešanai vīriešiem veidota ieturētos pelēkos un melnos toņos ar spilgtiem sarkaniem akcentiem. Vīriešu kolekcijā piedāvāti bezvīļu krekli, kuros ir ar lāzeri izgriezti tīkliņi, kas ļauj ādai elpot. Savukārt fitnesa kolekcija papildināta ar zilām nokrāsām un melanža tehniku – arī zilos toņos. Bet ikdienas apģērbu līnija veidota haki krāsās ar klasiskiem kamuflāžas motīviem.

Ziemas kolekcijas aksesuāri – bandanas, cimdi, sporta somas un mugursomas, kas papildināti ar atstarojošiem elementiem, lai nodrošinātu sportistu drošību sporta nodarbību laikā vēlos vakaros.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.