5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Vairo savu skaistumu ar gludu ādu – izmanto vaksāciju!

 

Vai vaksācija jau ietilpst Jūsu ikmēneša skaistumkopšanas procedūru obligātajā minimumā? Varbūt meklējat īsto meistaru, kam uzticēt rūpes par savu ādu un pie reizes uzdot interesējušos jautājumus par vaksāciju? Ir īstais laiks īstenot savas skaistuma ieceres!

To, ka ķermeņa nevēlamā apmatojuma likvidācija ar vasku ir efektīva un uzticama metode, zināja jau Senās Ēģiptes valdniece Kleopatra. Šī par skaistuma etalonu dēvētā sieviete līdz ar citām skaistumkopšanas procedūrām regulāri veikusi arī vaksāciju, liecina vēsturnieku atradumi. Materiālu kvalitāte un izpildes tehnika kopš tiem laikiem ievērojami progresējusi, ļaujot ādu padarīt skaistu un gludu iespējami īsā laikā, efektam saglabājoties ilgāk. Turklāt pētījumi liecina, ka skaista un sakopta āda liek sievietei justies pārliecinātākai, būt sabiedriski aktīvākai un palīdz radīt pozitīvāku iespaidu par sevi.

Kā notiek procedūra?

– Izmantojot īpašus kosmētikas produktus, depilējamās ķermeņa zonas āda tiek attīrīta un sagatavota. Tam seko vaska slāņa vienmērīga uzklāšana matiņu augšanas virzienā. Bikini zonai un padusēm tiek izmantots cietais vasks, savukārt kājām un rokām. – Šķidrais vasks, kam pa virsu tiek uzklātas depilācijas papīra loksnes. Noslēdzošais etaps – matiņu izraušana ar veiklu rokas kustību, noņemot vasku pretēji matiņu augšanas virzienam. Pēc vaksācijas āda tiek apstrādāta ar speciāliem nomierinošiem līdzekļiem, kas ļauj izvairīties no iespējamiem kairinājumiem un mazina apsārtumu.

Kāpēc tieši vasks?

– Vaksācija ar vasku ir visdrošākā metode nevēlamā apmatojuma likvidēšanai. Vasks ir dabisks produkts, un tā pareiza pielietošana ļauj padarīt procedūru maksimāli ātru un nesāpīgu, bez nevēlamām sekām. Būtiski, ka vaksācija ar vasku ir maciņam draudzīgākā no salonos pielietotajām metodēm.

Kādām sajūtām gatavoties?

Ir dabiski, ka matiņu izraušana līdz ar sakni sagādā nelielu diskomfortu, taču, pateicoties mūsdienīgajiem materiāliem un kosmētikai, sāpju sajūtas iespējams samazināt līdz minimumam. Visbiežāk tieši pirmā procedūra var sagādāt izteiktākas sāpju sajūtas, jo matiņi ir cieti, bet to saknītes – stingras. Vaksāciju veicot regulāri, diskomforts ievērojami mazināsies.

Cik ilgi āda saglabāsies gluda?

Tas ir individuāli, bet vidēji 2-3 nedēļas. Savukārt, vaksāciju veicot regulāri, samazinās matiņu folikuli, un paši matiņi ataug trauslāki un retāki. Pateicoties tam, efekts, atkarībā no depilētās ķermeņa zonas, saglabāsies vēl ilgāk – līdz pat 6-7 nedēļām.

Ielūkojieties www.vaksacijassalons.lv, lai par vaksāciju uzzinātu vairāk un turpat on-linepieteiktos sev vēlamajai procedūrai.

Vaksācijas salons – vieta Rīgas centrā, kas strādā bez brīvdienām, ļaujot tikt pie gludas ādas septiņas dienas nedēļā. Jaunās patīkamās telpās par ikviena klienta labsajūtu gādā kvalificēti un draudzīgi meistari, procedūru laikā izmantojot augstvērtīgu kosmētiku un materiālus. Tas viss – par pievilcīgām cenām, ar iespēju saņemt vairākus skaistumkopšanas pakalpojumus vienuviet.

 

 

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.