1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pasauli priecē jauns Holivudas pāris!

 

Kino kritiķu atzīstās filmas “Bohēmista Rapsodija” galvenās lomas atveidotājs  Rami Maleks, kurš nesen saņēma  “Zelta Globusa” balvu kategorijā “Labākais aktieris” aizvadītās nedēļas nogalē Losandželosā ASV producentu ģildes «SAG Awards» balvu pasniegšanas ceremonijā jau atkal saņēmis īpašu balvu kā labākais aktieris.

Šajā pasākumā aktieris bija ieradies ar savu filmas kolēģi un uzticības personu Lūsiju Bointoni. Brīdī, kad aktieris saņēma godam pelnīto balvu, Rami Maleks sniedza visnotaļ mīlīgu skūpstu savai kolēģei un mīļotajai sievietei Lūsijai Bointonei!

Baumas par aktieru attiecībām izplatījās jau filmas “Bohēmista Rapsodija”uzņemšanas laikā, abi aktieri bija  pamanīti slepus un neuzkrītoši kopā apmeklējot  ballītes un koncertus, tomēr aktieriem šīs attiecības izdevās ilgi paturēt noslēpumā. Kopš pāris savas attiecības apstiprinājuši bez šaubām ir redzams, ka abi jaunie cilvēki ir iemīlējušies viens otrā. 

ASV producentu ģildes balvu pasniegšanas ceremonijā “SAG Awards” visa vakara garumā Rami un Lūsija izbaudīja viens otra klompāniju, un Lūsija bija sajūsmā par Rami lielajiem panākumiem kino pasaulē. Rami arī neslēpa, ka Lūsija ir viņa lielā mīla un uzticības persona, viņš tuvākajā  nākotnē cerot kļūt par Lūsijas līgavaini, lai abu attiecības kļūtu oficiālas.

Foto

View this post on Instagram

Loves of our life. ❤️ #SAGAwards (????: Presley Ann/Getty Images for Netflix)

A post shared by E! News (@enews) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.