9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

5 GALAMĒRĶI NEAIZMIRSTAMAI VALENTĪNDIENAI

 

Tuvojoties Valentīndienai, mēs arvien vairāk sava laika veltām pārdomām, kā šogad pavadīt gada romantiskāko dienu un kā iepriecināt savas otrās pusītes. Lai noskaidrotu, kā Valentīndienu šogad vēlētos sagaidīt Latvijas iedzīvotāji, TC „Mols” veica aptauju, kuras rezultātā ir iegūti 5 galamērķi neaizmirstamai Valentīndienai.

 Publicitates foto_Pexels.com

Aptaujas rezultāti liecina, ka Latvijas iedzīvotāji daudz labprātāk izvēlētos Valentīndienu pavadīt kādā mierīgā vietā, ārpus lielpilsētas un cilvēku drūzmas, starp populārākajām atbildēm nosaucot romantisku nedēļas nogali kādā no Latvijas muižām un SPA, kā arī mierīgu atpūtu kādā Latvijas pilsētā. Latvieši izsenis ir uzskatīti par tautu, kurai ir ļoti svarīga saikne starp cilvēku un dabu, un šī apgalvojuma atbilstību apstiprina tas, ka vairāk nekā piektā daļa no respondentiem Valentīndienu vēlētos sagaidīt ārpus lielpilsētas burzmas, svaigā gaisā.

„Latvija var lepoties ar to, ka tā ir bagāta ar ļoti daudzām skaistām vietām, kurās piedzīvot neaizmirstamus mirkļus, turklāt mums ir paveicies, ka visas šīs vietas var sasniegt ļoti īsā laikā un ar personīgo auto. Tā kā t/c „Mols” apmeklētāji pārsvarā ir autobraucēji, tieši šī iemesla dēļ mēs vēlējāmies veikt aptauju un noskaidrot, kā Valentīndienu vēlas sagaidīt Latvijā un ieteikt piecas brīnišķīgas vietas Valentīndienas pavadīšanai, uz kurām ērti var nokļūt ar savu auto,” par pētījumu stāsta TC „Mols” menedžere Una Tukiša.

TC „MOLS” VALENTĪNDIENAS GALAMĒRĶU TOP 5

  1. Romantiska nedēļas nogale kādā no Latvijas muižām vai SPA viesnīcām (37%)

Lielisks Valentīndienas galamērķis ir 1760. gadā celtā Mālpils muiža, kas izceļas ar neatkārtojamu interjeru un romantisku gaisotni. Mālpils muiža atrodas 60 kilometru attālumā no TC „Mols” un ar savu auto tur var nokļūt aptuveni 50 minūšu laikā. Mālpils muižā ir iespēja nobaudīt romantiskas pusdienas, kā arī izbaudīt kādu no muižas tematiskajiem vakariem.

  1. Mierīga atpūta kādā Latvijas pilsētā (28%)

Cēsu Pils parks ar tā atjaunotajiem celiņiem un romantisko apkārtni ir kā radīts mierīgai pastaigai divvientulībā, savukārt pēc pastaigas Cēsīs noteikti atradīsiet klusu vietiņu smalkām vakariņām. Cēsis atrodas tikai nedaudz vairāk ka 90 kilometru attālumā no Rīgas un stundu 20 minūtes garais ceļš paskries nemanot!

  1. Neaizmirstams piedzīvojums pie dabas (11%)

Ja ir vēlme romantiku apvienot ar veselīgu atpūtu dabā, tad gandrīz 4 kilometrus garā Ķemeru tīreļa laipa ir īstā vieta, kur to darīt. Skatu platforma ar neaizmirstamu ainu uz purva dabu, kā arī pieturvietas, kur ieturēt līdzi paņemtu pašgatavotu maltīti, tas viss atrodas tikai 47,5 kilometru jeb 40 minūšu braucienā.

  1. Romantiska pastaiga jūras malā (11%)

Ja runājam par romantisku un teiksmainu vietu jūras krastā, tad pati pirmā prātā nāk Saulkrastu Baltā kāpa. 18 metrus augstā kāpa, kas veidojusies pirms vairāk nekā 350 miljoniem gadu, kurā ir uzņemta slavenā latviešu kinofilma „Kā gulbji balti padebeši iet”, slejas 45 minūšu braucienā no TC „Mols”.  Valentīndienas noslēgumā var dodies turpināt vakaru kādā no mājīgiem restorāniem, kas atrodas 5-10 minūšu brauciena attālumā Saulkrastu pilsētas centra virzienā.

  1. Romantiskas brokastis, pusdienas vai vakariņas kādā restorānā ārpus Rīgas (8%)

Izbaudīt mierīgas un harmoniskas brokastis vislabāk var ārpus lielpilsētas drūzmas, piemēram, klusajā Salacgrīvā. Nedaudz vairāk kā 100 kilometru attālumā no Rīgas atrodas leģendām apvītā Kapteiņu Osta, kas piedāvās ne tikai izsmalcinātas un Valentīndienai atbilstošas maltītes, bet arī iespēju pārnakšņot viesnīcā ar skatu uz jūru.  Ja tomēr saulrietu vēlaties sagaidīt ārā pie dabas, tad 12 kilometrus uz ziemeļiem atradīsiet vienu no unikālākajām Ziemeļlatvijas vietām – Ainažu molu!

Aptauja veikta t/c „Mols” sociālo mediju vietnēs, un kopumā uz to atbildējuši 1186 interneta lietotāji, no kuriem lielāko daļu jeb 881 atbildes ir snieguši sievietes.

Par t/c „Mols”

Tirdzniecības centrs „Mols” 1998. gadā tika atklāts kā viens no pirmajiem tirdzniecības centriem Latvijā, tāpēc šobrīd „Mols” uzskatāms par pieredzes un tradīcijām bagātāko tirdzniecības centru, kas izceļas ar augstu apkalpošanas kvalitāti un patīkamu atmosfēru, kā arī tādiem veikaliem, kas nav atrodami citos tirdzniecības centros Latvijā. „Mols” ir kļuvis ne tikai par ērtu un mūsdienīgu iepirkšanās centru, kas piedāvā plašu preču klāstu un dažādus pakalpojumus, bet arī par vietu, kas regulāri saviem klientiem bez maksas sniedz dažādus aizraujošus pasākumus. „Mols” izceļas ar to, ka ir ērti pieejams tieši autobraucējiem, tādēļ tā attīstībā arvien vairāk tiek domāts par autobraucēju ērtībām, kā arī viņus interesējošu preču, pakalpojumu un pasākumu klāstu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.