6.1 C
Rīga
sestdien, 11 maijs, 2024

Pandora iepriecina ar jaunu kolekciju

 

Šajā sezonā gan apģērbos un apavos, gan galvas segās un rotās dominē dažādi rozā un sārtie toņi retro nokrāsās. Modē ir mīlestības un romantikas krāsas, kas liecina par Valentīndienas tuvošanos. Arī PANDORA parūpējusies par īpašu Valentīndienai veltītu kolekciju. Aplūko to un parādi arī savam vīrietim! 🙂

PANDORA visā pasaulē pazīstama ar savām skaistajām, kvalitatīvajām rokassprādzēm, kurām iespējams izvēlēties piekariņus katram dzīves mirklim. Izmantojot gadsimtiem senas meistarības tehnikas un apvienojot tās ar jaunākajām tehnoloģijām rotu ražošanā, PANDORA rada skaistus un sievišķīgus dizainus, kas kalpos mūžīgi.

Iekārojamas un saldas rotas
Izveido aproci saldu konfekšu toņos, kurā ievērti sirds formas amuleti, kas pārklāti ar rozā toņu emalju un rotāti ar sudrabā iestrādātiem akmeņiem. Īpašam akcentam izvēlies gredzenu kombināciju, kas papildinās Tavu romantisko tēlu.

Pop Art sirdis
Domājot rozā nokrāsās, izvēlies vibrējošas rotaslietas, kas dekorētas ar mīlestības sirdīm un kuru dizaina radīšanā mākslinieki iedvesmojušies no Pop Art mākslas novirziena krāsainajiem un minimālistiskajiem izpausmes veidiem.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.