12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

APTAUJA: SIEVIETES VALENTĪNDIENĀ LABPRĀTĀK SAŅEMTU ZIEDUS, VĪRIEŠI –PARTNERES GATAVOTAS ROMANTISKAS VAKARIŅAS VAI CEĻOJUMU

 

Publicitates foto Pexels.com

Tuvojoties mīlestības svētkiem jeb Valentīndienai, cilvēki steidz lūkot, ar ko iepriecināt savas otrās pusītes. Lai noskaidrotu, kas šogad ir visgaidītākais pārsteigums Valentīndienā, t/c “Origo” aptaujāja vairāk nekā 2 000 cilvēkus.

Savās atbildēs visbiežāk respondenti atzīmēja, ka Valentīndienā vēlas saņemt ziedus (19%), romantisku atputu SPA centrā (17%), mājās gatavotas vakariņas (13%), ceļojumu (12%) un juvelierizstrādājumus (12%). Tomēr atšķirīgas vēlmēs ir vērojamas starp dzimumiem. Ja sievietes vēlas, lai kungi viņas lutina ar ziediem (24%) vai romantisku atpūtu SPA centrā (18%), tad kungi vēlas doties kādā ceļojumā (17%) vai baudīt mīļotās pagatavotas vakariņas romantiskā gaisotnē (17%).

Lai arī romantiska atpūta SPA centrā kopumā ir viens no biežāk atzīmētajiem variantiem, kā visiecienītāko dāvanu to izvēlas gan sievietes, gan vīrieši vecumā no 25 līdz 39 gadiem (20%), un īpaši sievietes vecuma grupā no 39-55 gadiem (26%).

“Tuvojoties Valentīndienai, nomnieku novērojumi liecina, ka pircēji arvien vairāk meklē un interesējas par dāvanām pretējam dzimumam, un meklē padomu pie pārdevējiem. Tā kā esam arī pilsētas transporta centrālais mezgls, steidzoties pie savām otrajām pusēm, cilvēki pa ceļam bieži iegādājas ziedus un saldumus. Tomēr tik pat liela daļa cilvēku pret dāvanu izvēli attiecas nopietnāk un pavada ilgāku laiku, izvēloties, ar ko iepriecināt savus mīļos,” savos novērojumos dalās tirdzniecības centra “Origo” vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis. 

Arī šajos svētkos tirdzniecības centrs “Origo” ir apkopojis vairākas idejas dāvanām viņai un viņam, kas Valentīndienu padarīs īpaši personisku.

DĀVANU IDEJAS VIŅAI

  1. Biļetes uz pasākumu elegantā ietvarā

Mēdz teikt, ka dāvanas iesaiņojums ir neatņemama tās sastāvdaļa. Tāpēc iepriecini savu mīļoto ar elegantu vakara somiņu, kurā vari paslēpt Valentīndienas pārsteigumu – koncerta vai teātra biļetes uz kuru doties svētku pievakarē. 

  1. Rokas pulkstenis

Rotaslietas novērtēs jebkura dāma, tāpēc pulkstenis būs droša izvēle, jo tā būs ne vien skaista un praktiska dāvana, bet arī ir gaumīgs ikdienas aksesuārs, kurā ieskatoties, mīļotā ikreiz atcerēsies par tā dāvinātāju.

  1. Iepirkšanās diena divatā

Nav noslēpums, ka viena no sieviešu vājībām ir kurpes, tādēļ mīļoto iepriecināsi, ļaujot viņai vaļu tās izvēlēties un veltot dienu, lai iepirktos. To var noformēt gan kā dāvanu karti, gan kā radoši uzrakstītu vēstuli. Protams, šajā iepirkšanās ceļojumā dodies savai mīļotajai līdzi.

  1. Personalizēts kulons

Sieviete ļoti novērtē, ka mīļotais atceras abiem nozīmīgus notikumus un datumus. Izvēlies kulonu, ko personalizē ar jums abiem nozīmīgu ierakstu, vai datumu, piemēram, dienu, kad iepazināties. Šāds kulons būs lielisks aksesuārs, savukārt tajā ietvertais notikums allaž paliks atmiņā. 

  1. Ceļojuma soma vai kosmētikas maks

Elegants kosmētikas maks skaistuma piederumu organizēšanai vai sievišķīga ceļojumu soma iepriecinās partneri, kurai komandējumi un ceļošana ir gluži vai ikdiena. Turklāt nākamo kopīgo ceļojumu varat saplānot jau Valentīndienas vakarā!

DĀVANU IDEJAS VIŅAM

  1. Vīna piederumi

Mēdz teikt, ka vīrieša gaume ir jāvērtē pēc vīna izvēles, taču vīna malkošanas process kļūst vēl baudāmāks ar elegantiem vīna servēšanas piederumiem. Komplektā ar izsmalcinātu vīnu un mīļotās sabiedrību, Valentīndiena būs romantiskiem brīžiem pilna.

  1. Tauriņš

Kakla tauriņš, kurš nu ir ieguvis otro elpu, jau izsenis ir simbolizējis vīrišķīgu eleganci. Izvēloties šādu dāvanu, droši variet arī ieplānot apmeklēt teātri vai operu.

  1. Sporta “gadžeti”

Ja vīrietis ikdienā aizraujas ar sportiskām aktivitātēm, tad viņu noteikti iepriecinās kāds no daudzajiem sportam paredzētajām “gadžetiem”, piemēram, viedpulkstenis, kas fiksēs paveikto, vai arī izturīga videokamera, spilgtāko mirkļu iemūžināšanai.

  1. Grāmata

Mīļoto patiesi interesējoša grāmata būs paliekoša un personiska dāvana, kas apliecinās, cik labi pazīsti savu otro pusīti.

  1. Masāžas eļļa un pirts piederumi

Pēc nogurdinošas darba nedēļas īpaši patīkami ir relaksēties karstā pirtī. Turklāt ar veselīgām un aromātiskām eļļām šo procedūru var pārvērst romantiskā masāžā.

Aptauja veikta t/c “Origo” sociālo mediju vietnēs, un kopumā uz to atbildējuši 2120 interneta lietotāji, no kuriem lielāko daļu jeb 1678 atbildes ir sniegušas  sievietes.

Par t/c “Origo”:

“Origo” ir mūsdienīgs iepirkšanās centrs pašā Rīgas centrā blakus centrālajam pilsētas transporta mezglam. Tā kā tirdzniecības centrs ir savienots ar centrālo dzelzceļa staciju, tam ir liela loma gājēju ikdienas dzīvē. “Origo” ir lielisks paraugs daudzfunkcionālai attīstībai, apvienojot iepirkšanos, ēdināšanu, pakalpojumus un brīvā laika pavadīšanas iespējas. Tirdzniecības centrs “Origo” ir GALACTICO alianses biedrs.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.