1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgā , “Annas dārzs” norisinājās daudziem tik ilgi gaidītās audio dzejoļu grāmatas prezentācija

 

_DSC2747

Uz grāmatas atklāšanas svētkiem bija ieradušies tādi pazīstami cilvēki, kā “Subway” un “Evelatus” valdes loceklis /grāmatas sponsors Valters Ģērmanis, astrologs Andris Račs, dramaturgs un režisors Ivo Briedis, dziedātājs Mārtiņš Kits un vēl daudzi citi.
Atklāšanas svētki noritēja nepiespiestā un sirsnīgā atmosfērā, kur apmeklētājiem bija iespēja iepazīties ar grāmatu un tās audio versiju, kas guva lielu ievērību un pēcāk augstu atzinību.
Pati autore Ieva Treice-Puriņa stāstot par savu veikumu akcentē nostāju par grāmatā pausto vienkāršību, atklātību un sirdi plosošo sajūtu, kad mīlestība nolēmusi atstāt vienu no pārī esošajiem.
Kā arī pati grāmatas iznākšanas diena, kas proti ir Valentīndiena autores prāt ir ļoti simboliska, tā kā grāmatas vēstījums ir neaizmirst par vārdu salikuma “Es mīlu Tevi” nozīmi un atbildību, ko tas ietver sevī.

Mākslinieces grāmata sastāv no dzejoļiem, poēmām ,audio celiņiem, īpaši izvēlētas mūzikas un katram darbam gleznotām ilustrācijām.
Autore uzsvaru liek uz grāmatas audio pielikumu, kas pēc viņas domām ir pati saistošākā un baudāmākā grāmatas daļa.
Kura fragmentu autore dāvinājusi vērtējumam arī mums.
Grāmatu iespējams iegādāties Jāņa Rozes grāmatnīcās!”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.