1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Mājās taisīta maska nogurušām acīm pēc darba pie datora

 
20150604220751-696x456
misstits.ru

Ja jūsu acis sen nav redzējušas saules gaismu, bet gan stundām ilgi blenzušas datora monitorā, tad šīs mājās taisītās maskas kā reiz ir priekš jums. No sausas ādas ap acīm pasargās, plakstiņus pacels, smiltis no acīm izpurinās. Ērti ir tas, ka ar tādām maskām ap acīm no datora var arī neatiet, turpinot klaiņot un maldīties pa neskaitāmajiem informācijas gigabaitiem.

MITRINOŠA MĀJAS MASKA ACĪM

  • ½ svaigs gurķis,
  • 1 tējkarote alvejas sulas,
  • 1 tējkarote vitamīna E eļļas,
  • kartupeļu ciete.

Gurķi ar visu mizu smalki sarīvē un izspiež no tā sulu. Samaisa gurķu sulu ar alvejas sulu un vitamīnu E. Sabiezina visu ar katrupeļu miltiem, līdz iegūta šķidra krēma konsistence.

Gatavo masku biezā kārtā kārto uz ādu ap acīm, var arī uz visu seju. Pēc 10 – 15 minūtēm nomazgā ar aukstu ūdeni. Neļaujiet maskai uz ādas izžūt.

Ja pa rokai nav ne alvejas želeja, ne sula, izmantojiet gatavu krēmu vai želeju acīm vai sejai, kur sastāvā sastopama alveja. Mūsdienās tādu ir daudz, kaut ko noteikti var atrast, arī no Faberlic. Vēlams tikai, lai šajos līdzekļos būtu pēc iespējas mazāk spirta.
Gatavo līdzekli uzlieciet biezā kārtā uz ādas ap acīm un atstājiet uz 15 – 20 minūtēm vai pat stundu un ilgāk. Uz augšējiem plakstiņiem uzlieciet tikai uz acu kaula, lai maska nenokļūtu acīs un neizraisītu iekaisumu. Uz apakšējo plakstiņu masku var brīvi likt un pievienot atkarībā no iesūkšanās ādā.

avots: misstits.ru
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.