9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Hokejista Saulieša ģimene cīnās par galveno balvu konkursos un iepērkas ģimenes apģērbu veikala „Piazza Italia” izpārdošanas ballītes ietvaros!

 

piazza

2016.gada 8.novembra vakarā sabiedrībā zināmi cilvēki ar savām atvasēm un veikala lojālie klienti pulcējās Baltijas valstīs vienīgajā ģimenes apģērbu veikalā „Piazza Italia” tirdzniecības centra Galleria Riga 4.stāvā, lai atklātu rudens – ziemas kolekcijas izpārdošanas ballīti, izklaidētos aizraujošās atrakcijās un piedalītos jautros konkursos gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Pasākuma namatēva lomu bija uzņēmies harizmātiskais televīzijas raidījumu vadītājs un Karaliskā Improvizācijas teātra aktieris Ēriks Palkavnieks, kurš nenogurdams uzņēmās gan vairāku atraktīvu spēļu, gan aizraujošu konkursu vadīšanu ar iespēju iegūt vērtīgas dāvanas – apģērbu komplektus un dāvanu kartes no veikala “ Piazza Italia”. Vakara gaitā par mazajiem viesiem rūpējās pieniņa “Rasēns” teliņš, aicinot kopā fotografēties un nobaudīt savu produkciju – jaunos “Rasēns” jogurtus, kuri ir iekļauti atļauto produktu sarakstā bērnu uztura ēdienkartē, jo to sastāvā ir tikai 5 grami cukurs, kas atbilst skolu uztura programmai. Pasākuma laikā ikvienam bērnam bija iespēja izbaudīt piepūšamo atrakciju – bumbu baseinu ar slidkalniņu, mieloties ar augļiem un dārzeņiem un popkornu. Savukārt pieaugušie tikmēr baudīja šampanieti, uzkodas un Illy kafiju no Rīgā zināmajiem kafijas tornīša bārdainajiem baristām. Savukārt par muzikālo fonu rūpējās nesen strauji un veiksmīgi debitējušais ezotērikas speciālistes Elitas Drākes dēls dj Bruno Drake, kluba “ Coyote Fly” rezidents, kurš vēl nesen iekūlās skandālā ar pasaulslaveno reperi Drake par sava uzvārda lietojumu šovindustrijā. Izpārdošanas ballītes ietvaros ikviens izmantoja iespēju iegādāties rudens – ziemas kolekcijas apģērbu, apavus un aksesuārus ar ievērojamām atlaidēm.

Pasākumu apmeklēja sabiedrībā zināmas personas ar ģimenēm kā ex-prezidenta Gunta Ulmaņa mīļotā sieviete, rotaslietu zīmola “Upes Pērles” dibinātāja Dinija Lore, hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne ar meitām, modes dizianeris Aleksandrs Pavlovs ar ģimeni un pat sunīti Gloriju, pasākumu aģentūras “Chocolate Events” īpašnieces Sindijas Vildes dēliņš ar tēti Jāni Spingu, mūziķa Andra Sējāna sieva Sanita Sējāne ar bērniem, modes dizainere Dace Bahmann ar ģimeni, radio dīdžejs Roberts Ošiņš ar sievu un krustmeitiņu, lielo izmēru modele Tajana Mačkēvica ar meitiņu, nakts klubu īpašnieks Artūrs Čikuls ar dēlu, sabiedrības dāma Elita Drāke ar krustmeitām, kā arī virkne sociālajos tīklos atpazīstamo jauno māmiņu, kas ar saviem mini blogiem iedvesmo citas mammas.

Kā uzsver veikala vadītāja Ieva Lāce, nepilnu piecu veikala pastāvēšanas gadu laikā pamazām zīmols “Piazza Italia” ir iekarojis pieturas punktu ģimeņu iepirkšanās maršrutā. „Ir patiess prieks redzēt gandarījumu klientu sejās par pirkumu, kurā ir izdevies iegādāties kāroto preci, nepārmaksājot par to. Nav noslēpums, ka nereti bērnu apģērbšana sagādā raizes, tādēļ šis veikals ir lieliska alternatīva tām ģimenēm, kurām prioritāte ir dzīvespriecīgas krāsas un saprātīga cena.”

Veikala “ Piazza Italia” piedāvājumā pieejamas drēbes, apavi un akseusāri sievietēm, vīriešiem un bērniem (vecumā no 3 gadiem) Preču klāsta dažādība ļauj piemeklēt gan elegantus tērpus svinīgām reizēm, gan praktiskus un ērtus brīvā laika apģērbus katram ģimenes loceklim.

03-0421-copia

05-0657-copia

Lielākais akcents ir uz sieviešu preču nodaļu – plaši pieejamas kleitas, svārki, žaketes un topi gan klasiskajos toņos, gan maigajos pasteļtoņos. Brīvāka stila piekritējām ir ļoti plašas izvēles iespējas – adījumi un oversize adījumi, šogad īpaši aktuālās metāliski spīdīgas krāsas (zelts, sudrabs, bronza). Pieejamas arī vienmēr aktuālās mežģīnes, apģērbs ar ielāpa efektu un uzšuvumiem. Nav aizmirsts arī par virsjakām – gan klasiskiem mēteļiem, gan šobrīd tik ļoti aktuālajām parkām.

Tāpat neatpaliek piedāvājums vīriešiem – zīmola preču piedāvājumā ir žaketes un krekli elegantiem kungiem, kā arī ikdienas apģērbi aktīvajiem – bikses, apdrukāti T-krekli, džemperi, plānas vēju aizturošas virsjakas, džinsa krekli un polo krekli visdažādākajos toņos, kā arī šosezon aktuālie krāsaini mokasīni un kedas. Piejami arī šīs sezonas aktuālie materiāli, militārās krāsas, toņi, brīvā laika sporta kostīmi, ko var lieliski kombinēt, piemēram, ar džinsiem. Pogājami mēteļi, klasiskā stila krekli un žaketes, plaša aksesuāru izvēle, tauriņi, kaklasaites, mugursomas.

16-2640-copia

piazz-it-4-0838-copia

Pateicoties saprātīgajām cenām, „Piazza Italia” veikalā ir patiešām vienkārši apģērbt bērnu no galvas līdz kājām tā, lai tas patiktu arī pašam apģērba valkātājam. Bērnu nodaļā akcents tiek likts uz dzīvespriecīgajām krāsām, kopā veidojot košu buķeti, un kolekcija ir veidota tā, lai katra diena būtu atšķirīga, tādēļ piejama plaša krāsu izvēle T–krekliem un bītlenēm, kā arī tik ļoti aktuālajām rudens jakām ar kapuci. Apģērbs pieejams gan ikdienai, gan svinīgākiem brīžiem. Meitenēm pieejamas kleitas, svārki, blūzes, nav arī aizmirsts par aksesuāriem, somām, cepurēm un cimdiem. Kā arī sezonas aktuālie spīdumiem un gliteri iekļauti apģērbu kolekcijā, kas ir šīs sezonas trends. Puišiem ir gan plašs brīvā laika sporta apģērbu klāsts, gan arī klasiskie, polo krekli, kurus lieliski var kombinēt ar džemperi un kādu tauriņu.

Zīmols „Piazza Italia” jau 20 gadus veiksmīgi darbojas modes pasaulē un ir viens no Itālijas vadošajiem apavu, apģērbu un aksesuāru tirgotājiem zemo cenu kategorijā. Tā preces šobrīd pieejamas gandrīz 200 veikalos, no kuriem 35 atrodas ārpus Itālijas un viens no tiem nepilnus piecus gadus veiksmīgi darbojas arī Rīgā t/c Galleria Riga. Latvijā zīmolu “Piazza Italia” pārstāv SIA Green Mountain. Veikals 2015. gadā piedzīvoja ievērojamu rekonstrukciju, pēc kuras tas sasniedzis divreiz augstākus tirdzniecības rezultātus. Itāļu izpratne par ziemas apģērbiem ir stipri atšķirīga, tādēļ daudz darba tiek ieguldīts kolekcijas atlasē, lai izveidotu to atbilstošu mūsu tirgum un pieprasījumam.

_mg_5820-copy _mg_5835-copy _mg_5859-copy _mg_5982-copy _mg_6003-copy _mg_6017-copy  _mg_6129-copy _mg_6231-copy _mg_6523-copy _mg_6595-copy _mg_6607-copy _mg_6616-copy

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.