0 C
Rīga
ceturtdien, janvāris 21, 2021

Aprikožu kruasāni ar mandelēm – vieglāk, kā iedomājies

 

kruasans

Tev vajadzēs:

  • 30 g sviesta
  • 30 g pūdercukura
  • 1 ēd.k. miltu
  • 50 g maltu mandeļu
  • 1 citronu
  • gatavus kruasānus
  • konservētas aprikozes savā sulā
  • mandeļu skaidiņas dekorēšanai

Pagatavošana:

  • Saputo sviestu, pūdercukuru, miltus, maltās mandeles, sarīvētu citrona miziņu viendabīgā – mandeļu krēma – masā.
  • Pārgriez uz pusēm kruasānus, apakšējo pusi noklāj ar mandeļu krēmu (kā ar sviestu), liec virsū sagrieztas aprikozes, kārtojumu pabeidz ar kruasāna “jumtiņu”.
  • Kruasānus liec uz pannas, apsmērē ar konservēto aprikožu sīrupu un atlikušo mandeļu krēmu, liec cepties līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!