4.7 C
Rīga
ceturtdien, 28 novembris, 2024

Recepte: Liellopu gaļas salāti ar bietēm

 
Attēls: Lifehacker.ru

Sastāvdaļas:

  • 300 g liellopu gaļas
  • 50 g valriekstu
  • 2 nelielas bietes
  • 2 kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • Sāls un majonēze – pēc gaumes

Pagatavošana:

Izvārītu liellopa gaļu sagriež strēmelītēs vai mazos kubiņos. Notīra, sagriež un apcep sīpolu. Samaisa kopā ar gaļu un ļauj nedaudz nostāvēties.

Tikmēr izvāra kartupeļus un bietes. Kad dārzeņi atdzisuši, kartupeļus sagriež gabaliņos, bet bietes sarīvē uz rupjas rīves. Sasmalcina ķiploku spiedē, blenderī sasmalcina riekstus, pievieno to visu bietēm un pasāla.

Salātu liek kārtās: kartupeļi -> majonēze -> gaļa ar sīpoliem -> majonēze -> bietes ar riekstiem un ķiploku -> majonēze.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.