-0.7 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Recepte: Dārzeņu pica, kura neatstāj vienaldzīgu

 

Sastāvdaļas:

  • Picas pamatne
  • 2 cukini
  • 1 sīpols
  • 2 baklažāni
  • 1 paprika
  • 4 tomāti
  • 300 g siera
  • 200 g skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 3 ēdamkarotes Vidusjūras garšvielu maisījuma
  • 1 tējkarote kurkumas

Pagatavošana:

1.Gatavo mērci – sajauc skābo krējumu, eļļu, kurkumu, garšvielu maisījumu. Liek katlā un vāra 2-3 minūtes.

2.Apcep sasmalcinātu sīpolu, apcep gabaliņos sagrieztu cukini.

3.Atsevišķi apcep baklažānus.

3.Picas pamatni izcep cepeškrāsnī, tad apsmērē ar gatavo mērci, pa virsu liek cukini, sīpolus un baklažānus, apber ar sasmalcinātu papriku un aplej ar mērci. Liek cepeškrāsnī uz 5-7 minūtēm.

4.Atkal ņem picu ārā un liek virsū gredzenos sagrieztus tomātus. Aplej ar mērci un uzber sieru.

5.Cep cepeškrāsnī vēl pāris minūtes.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.