3.2 C
Rīga
pirmdien, 25 novembris, 2024

Pildīti tomāti ar rīvmaizi

 

asdfg

Sastāvdaļas

Tomāti 4

Rīvmaize 100g

Sviests 40g

Ķiploks 2 daiviņas

Pētersīļus 10g

Sāls

Sīki sakapāt pētersīļus,pielikt sviestu, sasmalcinātu ķiploku un rīvmaizi, visu kārtīgi samīca.Tomātus nomazgāt, izņemt viducīšus, pabērt ar sāli,pipariem. Sagatavoto masu pilda tomātos.Tomātus liek cepam trauka, pārlej nedaudz ar augu eļļu.Cep cepeškrāsni 30-35 minūtes,185°С grādiem.Veiksmi gatavošanā! Lai jums labi garšo! Uz tikšanos.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.