2.8 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Banāni, biezpiens, 1 ola: Nekad nebiju domājusi, ka pīrāgus cepšu trīs dienas pēc kārtas

 

Šis pīrāgs vislabāk ir pasniedzams auksts! Šis satriecošais, mazkaloriju un veselīgais deserts ir ātri pagatavojams un neticami garšīgs. 

Banānu biezpienmaizīte ar raugu jau sen ir iegaršojusies manai ģimenei. Ļoti gribās pacienāt šī raksta lasītājus! 
банановый чизкейк фото

BANĀNU BIEZPIENMAIZĪTE

TEV VAJADZĒS LŪK, KO: 

  • 500 g nepārāk trekna biezpiena
  • 5–6 banānus, labāk kārtīgi nogatavojušos
  • 2 ēdam.k. miltu
  • 1 ola

ĀTRĀ PAGATAVOŠANA: 

  1. Biezpienu ieliec blenderī vai izberž caur sietu. Banānus tieši tādā pašā veidā sasmalcini blenderī, bet var arī samīcīt ar karoti. 
  2. Biezpiena un banānu masai pievieno olu un miltus, izveido mīklu. Var smaržai pievienot nedaudz vanilīna cukuru. 
  3. Sasmērē formu ar sviestu, viegli saspaidi mīklu formā un liec cepties uz 3o minūtēm, 180 grādu temperatūrā. 

Ja vēlaties nedaudz saldāku, tad var pīrāgu pārliet ar karameli vai izkausētu karsto šokolādi. Baudiet!  

AVOTS

 

17 KOMENTĀRI

  1. Kaut kas īsti nav pareizi norādīts receptē, jo sanāca tik pretīga masa! Tikai pēc pārvietošanas citā cepampannā un cukura un šokolādes pievienošanas varēja ēst.

  2. Vai nevar izņemt šo ,,recepti” no saraksta , lai cilvēki negribētu eksperimentēt un necūkotu produktus?Tas ēdams gan ir,ja ļoti badā,bet tā nekādā gadījumā nav kūka,un garšīga noteikt nav.

  3. Nu par garsīgu šo noteikti nesauktu.
    Kādā badā jābut, lai šo ēdot pirkstus laizītu 🙈
    Un nezinu, ko tur var nemācēt un sabojāt.
    Vai nu kaut kā trukst sastāvdaļās, vai arī tā tiešām ir kaut kāda diētiskā kūka, kas ir baudāma, ja neko citu nedrīkst.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.