1.1 C
Rīga
svētdien, 24 novembris, 2024

Gardie biezpiena plācenīši – sirņiki

 
Foto: Kristinesreceptes.lv
Foto: Kristinesreceptes.lv

Tev vajadzēs:

  • biezpienu
  • olas
  • miltus
  • cukuru
  • sāli
  • vanilīnu
  • eļļu cepšanai

Pagatavošana:

  • Biezpienu samal vai sasmalcini ar blenderi, tam pievieno olu (uz 500 g biezpiena 1 ola), vanilīnu un cukuru pēc gaumes, kārtīgi samīci.
  • Masai pievieno miltus, lai tā būtu stingra, bet ne pārāk cieta, un kārtīgi izmīca. Jo vairāk miltu, jo cietāki būs gatavie plācenīši, bet, ka miltu būs par maz, tad plācenīši neturēsies kopā.
  • Plaukstas “izmērcē” miltos, paņem nelielu gabaliņu gatavās masas un savel bumbiņā, pēc tam saplacini apmēram 0.5 cm biezumā un liec cepties uz pannas uzkarsētā taukvielā.
  • Cep no abām pusēm uz mērenas uguns, kamēr gatavs.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.