15 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Ēdiens salātu mīļotājiem: Garneļu salāti ar olu un gurķiem

 
Foto: Anda Krauze

Sastāvdaļas (1 porcija):
• 250 g garneļu
• 4 olas
• 200 g svaigu gurķu
• 100 g skābā krējuma
• 50 g majonēzes
• malti melnie pipari
• sāls

Pagatavošana:
Olas novāra cietas. Garneles atkausē un notecina lieko ūdeni. Gurķus nomizo. Olas un gurķus rupji sarīvē. Liek kārtām gurķus, olas un visbeidzot garneles. Uzbārsta garšvielas, pārlej ar skābā krējuma un majonēzes mērci.

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.