3.2 C
Rīga
pirmdien, 25 novembris, 2024

Veselīgi un garšīgi: Auzu pārslu cepumi ar banāniem

 
Foto: Anda Krauze

Recepti piedāvā TV seja Anna Rozīte.

Sastāvdaļas:

Banāni, auzu pārslas, āboli, rozīnes vai riekstiņi, medus, sīrups.

Pagatavošana:

  • Banānus saspaida ar dakšiņu, lai izveidojas viendabīga masa (vislabāk iegādāties jau ļoti gatavus banānus).
    • Sajauc kopā ar auzu pārslām. Var pielikt klāt arī sarīvētus ābolus, lai jūt nedaudz skābumiņu.
    • Var likt klāt rozīnes, riekstiņus – pēc izvēles, tāpat medu, sīrupu – arī pēc izvēles, atkarībā, cik saldus cepumus kārojas.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.