2.5 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Uzticība un orgasms – tas ir viss, ko sieviete vēlas no vīrieša

 

Girlfriend kissing her boyfriend. by Igor  Milic on 500px.com

Es nezinu, kāpēc vīrieši apgalvo, ka sievietēm ir grūti izdabāt. Viss, kas mums no jums ir vajadzīgs, ir divas vienkāršas lietas: uzticība un orgasms.

Uzticība + orgasms = nešķirama savienība

Bet, kāpēc ir tik grūti atrast vīrieti, kurš ir spējīgs sniegt abas lietas? Pasaule ir pārpilna ar vienas nakts sakariem un seksa draudziņiem, kuri apgalvo, ka nevēlas nekādas saistības. Tas ir viņu dzīvesveids. Viņi spēlējas ar sieviešu sirdīm un dara, ko vēlas. Taču es patiesi ticu, ka mīlestība un sekss iet roku rokā. Ja tu otru cilvēku cieni un vēlies, lai attiecības attīstītos normālā veidā, meklē uzticamu vīrieti.

Dzīve ir pārāk īsa, lai nodarbotos ar sliktu seksu un piekoptu sliktas attiecības. Tāpēc ej un atrodi kādi, kurš tevi sapratīs, un izturēsies pret tevi tieši tā, kā tu to esi pelnījusi.

Pārāk daudz cilvēku uzskata, ka uzticība ir tikai maska, mīlestība – citāts, bet meli – jaunā patiesība. Pieķeršanās ir kaut kas daudz lielāks kā mīlīgs un skanīgs vārds.

Kad runa ir par attiecībām, sievietes un vīrieši domā atšķirīgi. Taču sievietes seksu mīl tikpat ļoti kā vīrieši (ja ne vairāk). Vienkārši viņas uztver to mazliet citādāk. Viņām sekss ir kā jūtu apstiprinājums.

Sekss ir fiziska mīlestības izpausme.

Tev ir jābūt ar tādu vīrieti, kura dēļ tev vēderā dejo taureņi, kurš liek tev smaidīt un satraukti gaidīt nākamo tikšanās reizi. Katru dienu. Vienkārši esi kopā ar to, kurš tevi mīl un dāvā tev orgasmus.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.